Nicole Richie in Joel Madden imata najboljši čas ob obisku Joelove družine

Manj kot dva tedna po tem, ko je Benji Madden zlomil svoja srca s fotografijo sebe z njegovim bratom bliznjicom Joelom Maddenom, ker so se povezali z izgubo svojih žena, se zdi, da sta se Joel in Nicole Richie ponovno združila!

Par, ki je že več kot deset let skupaj in se poročil skoraj sedem let, je v Washingtonu, D.C. in Marylandu preživel čas za obisk družine Madden. Ali sta Benji in njegova žena Cameron Diaz tam (in se srečata z Nicole in Joelom)? Do sedaj nimamo nobenih dokazov samo fantazij.

“Čas je, da gremo, pijemo nekaj natovnega boha in se osvetli z babico Madden! #theinlaws #MaddenSummerJam, “Richie je napisal videoposnetek države zastave države Maryland,.

Čas je, da gremo, pijemo nekaj natovnega boha in se osvetli z babico Madden! #theinlaws #MaddenSummerJam ����������

Objava je delila Nicole Richie (@nicolerichie)

Poleg krabanja in osveščanja z babico Madden, Joel in Nicole pokrivajo lokalne turistične zanimivosti. Par je ujela igro Nationals v D.C. (in jo dokumentiral s čudovito selfie, seveda), in celo vzel trenutek, da predstavljajo pred Washingtonovim spomenikom.

❤️⚾️

Objava, ki jo je delil Joel Madden (@joelmadden)

Vedno sem si mislil na Ginger Spice, toda sinoči sem šel na igro Nationals in zdaj mislim, da bi bila moja poletna vibracija lahko Ginger / Sporty mix … misli?

Objava je delila Nicole Richie (@nicolerichie)

Poletne počitnice domov ❤️����

Objava, ki jo je delil Joel Madden (@joelmadden)

POVEZANE: 14 načinov Nicole Richie in Joel Madden sta nas spet verjela v ljubezen

Nikoli si nisva mislili, da bomo podlegli uporabi tega šablona, ​​vendar moramo reči, da sta Joel in Nicole #TouristGoals.