Nicole Richie nam je pokazala nov način za nošenje pastelnih las

Torej hočeš iti pastel, vendar za nekaj mesecev konec nanesete bombažne lase in nato nosite bombažne bombažne pramene, za kar ste pripravljeni, da se prijavite? Ni problema nasploh.

Zahvaljujoč najnovejšim lasem Nicole Richie, imamo vašo rešitev. Slavka nam je pokazala najkrajšo nov način, kako iti v pastel, in zahteva brez obveznosti. Richie se je združil z Joico, da bi testiral nove znamke Color Butters (20 dolarjev vsakega, ulta.com), začasno barvilo za barvanje las, ki je namenjeno predlajšim lasam. Rezultat? Čudovite lavande sijoče poudarki dodane skozi njene briljantne lase.

“Spoznal sem se z Joico in želeli so mi povedati o tem izdelku, ker že dolgo časa barva lase”, je dejal Richie V stilu. “Eksperimentirala sem z veliko barvami, vendar je moja vedno trajala.”

Vse moje sanje sivke, ki se danes uresničujejo z @Joico ���� #colorbutter #sponsored

Objava je delila Nicole Richie (@nicolerichie)

 

In ko je prišel do izbire barve, je Richie svoja čustva in pretekle izkušnje uporabila kot navdih. “Ta izdelek ni obstajal tisti dan, ko sem pred mnogimi lonci obarvala lase, zato sem, ko sem prišel sem, dejansko videl vse barve in se odločil iti na sivko. Ker je barva čustvena, jaz sem bil tu in sem je bilo, veste, kaj je bila sivka prva barva, ki sem jo imela, ko sem začel barvati dlake. Hlajenje in pomiritev, in se mi je počutilo, kot kamor bi hotel iti danes. “

VIDEO: 7 zdraviliških zdravil na domu

Kaj naredi Color Butters idealno za zavezanost-phobe je, da je povsem začasno in počasi izginja iz vaših las kot šampon. To je tudi možnost za vsakogar z močno poškodovanimi lasmi (AKA tisti, ki bi najverjetneje moral obdržati barvno obdelavo) spremeniti njegov videz, ne da bi stanje poslabšalo.

POVEZANE: Suki Waterhouse je pravkar razkrila svoj najbolj šokanten lasje

»Z veliko škode sem se ukvarjal. Jaz sem odrezal lase, na tej dolgi poti sem ga spet vzgojil in ga zdel zdrav,« je pojasnil Richie. “Obstaja barvni pogoj, tako da vaši lasje dejansko pridejo izvrstno mehko, kar je nasprotje trajne barve. Menim, da veliko ljudi želi eksperimentirati z barvo, ker ima barva moč, da vas čustveno dvigne in Mislim, da je največji strah vseh ljudi, da je tako velika zaveza, toda to pride v 10 pranjih. Torej imate ta trenutek, nosite par cute obleke, pojdite ven in potem ste končali. “

Color Butters so na voljo v šestih različnih odtenkih in jih lahko uporabljate za oživitev kakršnekoli poltrajne pastelne barve las.

Namesto da bi se odločili za polno glavo vijoličnih las, postanite kot Richie in koncentrirajte pigment na pramenu pod vašimi lasemi, ali če bi ga naravno udaril sonce za poudarjen učinek.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map