Nina Dobrev se izkaže za svoje plezalne spretnosti – v visokih pete!

Plezanje je dovolj izzivov, kot je, ampak Nina Dobrev jo je pripeljala na popolnoma novo raven, s čimer je stene v pete razširila! 27-letna igralka ni mogla pomagati, ampak pokazala svoje spretnosti, ko se je v petek odpravila v plezalno telovadnico za trening in moramo reči, da smo navdušeni.

Dobrev, ki je znana po svoji vlogi v Ljubljani Vampirski dnevniki, včeraj je postavila položaj za Instagram, in to je storila, medtem ko je na polovici stene v paru 4-palčnih pete. Nosi gležnje in črno skodelico z njenimi “plezalnimi čevlji”, njene lase pa se potegnejo v grdo ponev.

Pod sliko, v kateri visi z obzidja z eno nogo, se je vrnila nazaj, Dobrev je zapisal: »» Kakšen je izraz … «Višje pete bližje nebesu.« Ali počakajte, je bilo … “Vse sem naredil, čeprav v visokih petah.” Ne obesim, prepričan sem, da je … Daj dekle prave čevlje in ona lahko osvoji svet. Karkoli. dobiš mojo točko. Ubil sem ga. V 4 cm pete. #NoShoesNoProblem. “

Kot pravi izraz … “Višje pete bližje nebesu.” Ali počakajte, je bilo … “Vse sem naredil, čeprav v visokih petah.” Ne obešam, prepričan sem, da je … “Daj dekle prave čevlje in ona lahko osvoji svet.” Karkoli. dobiš mojo točko. Ubil sem ga. V 4 cm pete. #NoShoesNoProblem # ��

Fotografija objavila Nina Dobrev (@ninadobrev)

POVEZANE: Nina Dobrev Je Real-Life Dancing Girl Emoji na Marcheški NYFW Show

Ona je vsekakor sila, s katero je treba upoštevati, ko gre za plezanje – igralka, ki bo igrala v prihajajočem filmu XXX: vrnitev Xander Cage, objavila je tudi videoposnetek, ki je na ustreznih obutvah prevzel otežene ovire telovadnice. Dajte mu dekle!

Plezanje v vikend kot … ���� @morganbeau @cheeklane @carlysnook

Video objavil Nina Dobrev (@ninadobrev)

VIDEO: Nina Dobrev’s Best Instagram Moments