Nina Dobrev se uporablja za nakupovanje na vojaku reševanja – in povej ljudem, ki jih je kupila v Versace

Nina Dobrev ni prišla iz denarja. Igralka, ki je postala slava Degrassi: naslednja generacija in Vampirski dnevniki, zgodaj se naučili, da bi imeli drage stvari, morate delati zanje – ali, če tega ne storite, vi Lahko samo upognite resnico.

“Kot otrok se spominjam, da nimam novih oblačil,” je povedala V stilu zgodaj poleti. “Trgovali smo pri vrednosti Value Village, ki je nekakšna kot Salvation Army. Moja mama je poimenovala Versace, tako da če bi kdo vprašal, bi rekli, da smo šli v Versace. “

Dobrev se je začel ukvarjati takoj, ko je bila zakonito sposobna v Kanadi, kjer je živela, nabirala prvo službo v Hollisterju. “Dobila sem svoj prvi varčevalni račun, ko sem imela 14 ali 15 let – ne glede na to, ali naj bi bila zakonska doba v Kanadi – ker sem skoraj takoj dobila službo,” je dejala. “Vedno sem bil gonilnik. Rojen sem bil v vzhodni Evropi, zato imam to vzhodnoevropsko / bolgarsko mentaliteto. Nisem res veliko odraščal, zato je bilo vse vrednoteno. “

POVEZANE: Ženska Hitmaker, ki piše najboljše ljubezenske pesmi Justina Bieberja

Kljub temu, da je večino svojega težko zasluženega Hollistera preživela na obleki, je zdaj delovala drugače. “Razmišljam več o potovanjih in letih kot za torbice in oblačila,” je povedala V stilu v Los Angelesu, prvenec 2. letnega Maison St-Germain, ki ga je gostila Kate Young v Little Beach House Malibu v Kaliforniji, ki praznuje 1.000 starejših prebivalcev, ki gredo v St-Germain liker. “Ampak vsak teden se bom raztrgal. Kot v Parizu sem kupil torbico Chanel. Bilo je trenutek. Vsakič, ko bom praznoval trenutek, se bom zdravil. “

Še en razlog, zakaj ne bi prešla. “Potrebno je veliko, da se vtisnem sebe – zato ne delam pogosto.”

Pri svoji karieri je Dobrev za pogajanja, vendar ne bo sprejela koncerta za izplačilo. “V svoji karieri sem imel veliko priložnosti, ki bi bili denarni koncerti, toda vsakič, ko se je zgodilo, sem rekel ne,” je rekla. “Spominjam se enega posebnega, ki sem mu rekel ne, in to je bilo veliko denarja, zato je bilo težko. Ampak, kot sem videl, se bo upajmo, da bo denar še naprej prišel, če boste trdo delali in dobro opravljali delo. “

V nadaljevanju, Dobrev jedi o tem, zakaj ne namerava umreti bogate, kako je preživela svojo prvo plačo, najboljša stvar, ki ji misli, da denar lahko kupi.

POVEZANE: Nina Dobrev o Bridesmaidu prvega dne na poroki Juliana Hougha

Na »gotovinskih« mestih … Kadarkoli je denar samo gotov, me res vrže, ker redko kdaj imam gotovino.

Na svoji prvi plaèi … Če ne štejete papirnate poti kot otrok, bi bil moj prvi pravi posel na Hollisteru, in večino denarja sem porabil za nakup oblačil v trgovini. To je bila popolna izguba mojega življenja, ki ni dala denarja! Bilo je skoraj vsakič, ko je prišlo nekaj novega, bi bil, kot bi to želel, potem pa bom preživel celotno plačo za to postavko. Bilo je samo začaran cikel.

Na njeno filozofijo … Ne želim umreti z veliko denarja na mojem bančnem računu. Tukaj je tisto, kar mislim: V smislu potovanj in stvari, za moj rojstni dan letos, sem kupil hišo za 18 mojih prijateljev in družine. To je bilo precej velikansko razburjenje za mene, vendar se spominjam pred osmimi leti, bil sem v Tulumu, ostal v hotelu in hodil sem hišo na plaži. Rekel sem: “Nekega dne bom lahko privoščil, da ostanem v tej hiši, povabil bom vse moje prijatelje in jih ne bom vprašal ničesar.” In to sem storil. To je bil velik mejnik za mene.

POVEZANE: Pare One Thing morajo storiti, da se ne bojijo denarja

Na njenem najbolj neprijetnem denarju … Vsako leto davčna sezona. Ja … [smeh].

Na kaj se je naučila o denarju od svojih staršev … Niso me nujno naučili nič verbalno. Nismo imeli denarnih pogovorov, ampak videli so se boje družine in ljudi okoli mene, sem se naučil veliko lekcije po pooblaščencu. Vendar mi je dalo resnično trdno delovno etiko, ker mi ničesar ni dalo, zato sem moral vedno delati za vse, kar sem dosegel. To je največja lekcija – to trdo delo bo izplačalo. In ne vzamem ničesar samoumevnega.

Če ne rečem, da dobro plačujejo, ampak dolgočasne igralske koncerte … Če izberem pravo stvar, ki jo moram narediti zdaj, ko sem strasten, bo zagotovil, da denar še naprej pride. Ampak, če vzamem plačilni dan in to ne iti dobro, lahko ustavi denar, ki prihaja v prihodnosti. In potem je vredno?

POVEZANE: Kelly Rowland Ko je porabil 30.000 $ za 30 minut pri Bergdorfu

V najboljšem primeru lahko kupite denar … Izleti s prijatelji in vašo družino. Zato večino svojega denarja porabim za tovrstne stvari, ker so to ljudje – moji prijatelji, družina in ljubljeni -, ki jih želim pokvariti in biti okrog. Sem porabil denar, ko sem jih videl. Moja mama živi v Franciji, moj oče živi v Bolgariji, moj brat živi v Kanadi in živim tukaj. Vsaka od mojih družin živi v drugi državi in ​​50 odstotkov moje družine živi na drugem kontinentu.

Na njenem pogajalskem stilu … Vsakdo se pogaja vsak dan. Definitivno sem se boril za pariteto in včasih uspel, potem pa večkrat ni uspel. Ampak to je definitivno nekaj, za kar se bomo še naprej borili, in mislim, da se mora spremeniti. Ko se to zgodi, se zdi zelo dobro, da ga cenimo po nominalni vrednosti. Ljudje je treba nadomestiti za delo, ki ga ne glede na raso, vero, spol ali kako drugače. Če opravljate delo, ga morate plačati enako kot katera koli druga oseba. Zdi se tako preprosto, vendar se moraš boriti za to.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map