Noseče Kloš Kardashian Rocks High-Waist Jeans v San Franciscu

Khloé Kardashian je morda noseča z njenim prvim otrokom, vendar ima še vedno načine, da bi šla, preden je vzela stilski izpis iz matičnih modnih mojstrov, starejših sestric Kim in Kourtney Kardashian.

33-letna zvezda realnosti je odšla v soboto v San Francisco, medtem ko je na potovanju v zaliv z njenim Kardashian Krew.

In za nosečo zvezdo ni bilo nobenih mehkejših vrhov ali imperijskih pasov. Dober ameriški soustanovitelj je udaril na ulico v par visokokakovostnih lahkotnih kavnih oblek, ki jih je oblekla v črne škornje s čevlji čez koleno, pri tem pa je spravila dna z ujemajočo se srajco za srajco, črno jakno in prevelike ombré odtenke. Resnična zvezda je nosila svoje blondanske pramene v visoki ponvi in ​​ji dodala videz z velikimi diamantnimi čepi in črnim pasom YSL z zlato zaponko.

Khloe Kardashian Maternity
Splash News

Čeprav so novice o nosečnosti KoKo prekinjene pred nekaj tedni, Kardashian še ni osebno potrdil poročil. V začetku tega meseca se je Khloé strmoglavila s navijači, ki so trdili,.

POVEZANE: Mame-to-Be Kylie Jenner in Khloé Kardashian so “začeli načrtovati” svoje jaslice

“To je samo srajčica,” je zapisala v komentarjih Instagrama, objavljenih 5. oktobra. “Na dnu se razkrije. Tako je narejena srajca. V nekaterih naslednjih slikah, ki prihajajo iz posnetka SAME, sem na vrhu pridelka. Prikazuje veliko kože … “

Kar zadeva zadnji videz uličnega sloga Khloéja? Ljubimo ga.