Nosečnica Jessica Alba žari v črni čipki na Baby2Baby Gala

Jessica Alba in Brock Collection.

Jeffrey Mayer / WireImage

Jennifer Davis

12. november, 2017 @ 17:00

Zunaj Jessica Alba se morda zdi ena najslavnejših nosečnic naokoli, toda to običajno ne velja za zvezdo. Izjema? Sinoči šesto letno Baby2Baby Gala, ki jo je predstavil Paul Mitchell, kjer je mamo prišla rdeča preproga v čudoviti črni čipki Brock Collection haljine.

“Všeč mi je, da se počutim čudovito,” je dejal Alba V stilu in drugi poročevalci na prejšnji večerni prireditvi v kraju 3Labs v mestu Culver City, CA. “Ko sem noseča, se sploh ne počutim glamurozno, zato se lepo oblečem in čutim lepo.” 

“Ponavadi se počutim nekako kot Humpty Dumpty,” je nadaljevala. “[Rebecca Minkoff] je rekla kot morilec, kako si si predstavljate morja. Zelo se počutiš, kot da se obnašaš in hormonsko in nič ne ustreza istemu. V tej obleki se počutim lepo in zelo zelo glamurozno. ” 

Vsekakor se strinjamo! Alba je izgledala čudovito v črni obleki, ki je poudarila njeno vse večjo otroško grčo. Zvezda je dokumentirala, kako je dobila glam za nagrade V stiluzgodbe Instagrama.

Na naslovu @ baby2baby Gala. Če si želite ogledati, kaj se je zgodilo v mojem preoblikovanju, pojdite na @instylemagazine Insta Stories. Hvala, da si @paulmitchellus danes vodilni sponzor! Povezava v Bio, da bi videli, kako bi se lahko vključili! # baby2babygala

Objava, ki jo je delila Jessica Alba (@jessicaalba)

Alba ni bila edina zvezda, ki je prinesla svojo A-igro na rdečo preprogo za gala, ki vzgaja denar Baby2Baby, neprofitna organizacija, ki pomaga pri zagotavljanju osnovnih potreb, kot so plenice in oblačila za otroke z nizkimi dohodki. Gwyneth Paltrow, ki je prejela nagrado “Giving Tree” za svojo zavezo, da bo pomagal otrokom v stiski po svetu, je osupel v obleki Tom Ford, medtem ko je Jessica Biel izgledala neverjetno v Giambattista Valli obleki, ki je ostala malo domišljiji.

Pomaknite se navzdol, da vidite več najboljših pogledov zvečer od zvezd, kot so Jennifer Garner, Kristen Bell, Nicole Richie, Zoe Saldana in Rachel Bilson. Če želite izvedeti več o tem, kako lahko pomagate tej neverjetni organizaciji obiščite baby2baby.org.

– S poročanjem Brianne Deutsch.