Nosečnica Khloé Kardashian in njene sestre so vzkliknile zaradi svoje najnovejše kampanje Calvin Klein

CK Lead
© 2018 Willy Vanderperre

Isabel Jones

1. avgust 2018 @ 13:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Vrnili so se! Ha, šala se je, sestre Kardashian-Jennerja niso nikoli zapustile pozornosti. (Kim že že štirikrat zaporedoma naslovi na naslovnico!)

Sestre pa se vrnejo v svet Calvin Klein, 7 mesecev po začetku prve oglaševalske akcije Calvin Klein. 

POVEZANE VIDEO: Nosečnica Kylie Jenner poseže v spodnjem perilu Calvin Klein z vsemi njenimi sestrami

 

Shot mesecev pred sprostitvijo je januarski obrok kampanje Naša družina prikazoval vseh pet sestrinjev, ki so bili oblečeni v ikono belega spodnjega perila. Kylie Jenner, o kateri so govorili o tem, da je bila noseča v tistem času, je okrog želodca oblekla vzorčno odejo. 

Nove fotografije kampanje, ki so se v sredo, 1. avgusta, odvijale, opozarja na drugačnega pričakovalca Kar-Jennerja: Khloé. V mesecu marcu je Khloe približno 8 mesecev nosečnosti v slikah, postavlja v obeh belih Calvin Klein ločenih in dolge rokav nosilne nightshirt. 

Že nekaj dni pred začetkom akcije in približno štiri mesece po odhodu, je Khloé razpravljala o svojem telesu na Twitterju in razkrila, da “zagotovo ni enako” kot pred njeno nosečnostjo. 

“Imam popolnoma drugačen želodec, ki sem ga imel,” je pojasnila v ločenem tweetu. 

V torek je Kardashian tweeted močno sporočilo za nove mame: “Popolnoma čez mamice / telesne šalterje! Ženske, ki se odločijo za svoj čas po otroku, sem tako ponosen na vas! Ženske, ki se odločijo delati po otroku, sem tako ponosen na tebe! Vsi moramo storiti, kar je najbolje za ZDA! Prosim, b. Srečna mamica naredi srečnega otroka! Ljubite svoj proces. Sama nas težka. Bodite potrpežljivi in ​​nežen s svojim potovanjem. Ne primerjajte svoje z nikomer drugim. Prav imate, kjer morate biti! Ti si neverjeten!! Ti si vreden! “

Spodaj se pomaknite za več fotografij nosečnega Khloéja in preostalega njene osupljive družine.