Nova frizura Chrissy Teigen bo naredila bradavice

Ali bi morali dobiti ščurke? Ko boste videli novo pričesko Chrissy Teigen, bodo vsi znaki pokazali na “da”. Zvezda je na visoki beležki zaključila NYFW s posodobitvijo njenega reza s polnim robom z nekaj daljšimi deli za oblikovanje obrazov na straneh.

Celebrity hairstylist Jen Atkin je sinoči prestavil Teigenove pramene, preden je duo prišel do zabave tedna in dokumentiral rezanje na Snapchatu, kajti če ne boste zasukali velikega preobleka las, se je celo zgodilo? Da bi vse ostala v zadnjem času, je Atkin zvit Teigenove lase v neurejen, neurejen vozlišče na kroni glave.

@ chrissyteigen lahko popelje vsak pogled!

Fotografija objavila # 1 Chrissy Teigen Updates (@ chrissylunajohn) on

POVEZANE: Nova frizura Chrissy Teigen uporablja presenetljivo tehniko 

Samo obraz … NYFW je vse o … BANGS !! ���� @chrissyteigen #JenAtkinHair @rennyVasquez @monicarosestyle #ChrissyTeigen

Fotografija, ki jo je objavil Celebrity Hairstylist (@jenatkinhair)

Teigenova nova roba je le najnovejša v številnih kostumih, ki jih je nosila to poletje, vključno z dolgimi svetlimi lasmi v glasbenem videu Fergiejevega “M.I.L.F $”, dolgimi, peek-a-boo bangi in njenim podpisom svobodnih, nerabljenih valov.

VIDEO: 9 Chrissy Teigen Quotes, ki vas bodo popeljali skozi dan

Izgleda, da bo Teigen padel. Preverite njen novi slog zgoraj in kliknite skozi našo galerijo, da vidite še več letošnjih preobrazb lase.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 + = 92

map