Nova linija za nego kože Paris Hilton vsebuje “Diamond Powder” in tartufe

Če želite povedati očitno, Paris Hilton uporablja le najboljše izdelke, da ohranja svojo kristalno čisto polt. (Kaj si mislil, da je uporabila banansko čoln?)

DJ / oblikovalec / parfumer (in naša najljubša blondinka družina) je uradno spustila novo linijo za nego kože, imenovano ProD.N.A., in njeno najboljšo, kot bi pričakovali.

Element sestavljajo štirje izdelki ($ 30 – $ 115), ki so vsi zasnovani za upočasnitev staranja in popravila škode, ki jo povzroča UV svetloba. Vsak uporablja fancy, sestavine, ki jih odobri zdravnik, kot so mikroalge (da se znebite “pomanjkljivih celic”) in GenoMatrix, da bi okrepili postopek popravila. Če niste prepričani, to veste: Hilton “se je dobesedno srečal s svetovno znanimi kemiki in znanstveniki, da bi se spoprijeli z nekaterimi skrbmi za lepoto.”!

Predstavljamo ProD.N.A. Nega kože Paris Hilton. Kupite celotno zbirko na ParisHiltonSkincare.com #ParisHiltonSkincare #FirstClassSkincare

Post je delil Paris Hilton Skincare (@parishiltonskincare)

Najbolj zanimive sestavine v liniji Hilton? Kaj pa “diamantni prah”, ki po ProD.N.A. pomaga “dramatično zmanjšati” razbarvanje. Obstaja tudi “kaviar apna”, naravni piling (ki ni narejen iz kaviarja, temveč majhno drevo v Avstraliji) in “izvleček belega tartufa”, dobesedno izdelan iz istih gob, ki jih boste našli v svežem skodelici testenin.

POROČILO: Ste jih igrali Paris Hilton

Da bi si zbral svojo zbirko, je Hilton spustil razpršen vodni sprej, imenovano Unicorn Mist, zadnja jesen. “Vedno sem imel strast do skrbi za mojo kožo in uporabljam samo izdelke, ki dejansko delujejo brez škodljivih kemikalij, ki so le začasne popravke,” je povedala V stilu potem.

Predstavil je ProD.N.A., kemično preizkušen, v Parizu.