Nova mama Nikki Reed se odraža leta 2017 s fotografijo Nude materinstva

Za Nikki Reed je bil leto 2017 banner. The Sumrak Alum in njen mož Ian Somerhalder sta v avgustu pozdravila svojega prvega otroka, hčer Bodhi Soleil, dogodek, ki ga je nova mama zapustila za vedno.

Za praznovanje zaključka pomembnega leta, v ponedeljek, 29-letni Reed, je delil premišljen razmislek o materinskem potovanju na Instagramu. “2017 ste me spremenili za vedno,” je napisala skupaj z grdo povratno fotografijo njene otroške udare, ki jo je vzel Somerhalder.

“Naredil si mi, da razumem, kaj pomeni biti človek”, se nadaljuje napis. “Ustvaril si me mama. Ustvaril si mi pravi vernik v ljubezni, o kateri sem samo sanjal …”

2017 si me spremenil za vedno. Razumel si, kaj pomeni biti človek. Naredil si mi mamo. Ustvaril si mi pravi vernik v ljubezni, o kateri sem samo sanjal … �� cred @iansomerhalder

Post delijo Nikki Reed (@nikkireed) on

Reed in Somerhalder nista sramežljiva pri vaganju poetike na Instagramu. V avgustu, kmalu po rojstvu Bodhija, je Somerhalder (39) izdal čustveno spoštovanje svoji ženi, medtem ko je dremala. 

“Tako zabavno in takšno moč ste v noseče življenje nosečnost, vendar ste v nosečnosti dobesedno pripeljali besedo seksi, vsi vidimo,” se je spomnil prejšnjih devet mesecev. “Hvala, ker ste moj partner v tem življenju in se vam zahvaljujem, ker ste navdihnili ne samo mene, ampak vse ostale, ki berejo, slišijo ali vidite, kaj nam daje vaša duša. Ljubezen, vaš mož.”

Tukaj je še veliko bolj razkošno od teh dveh leta 2018!