Nove storitve Glamsquada bodo šole v umetnosti ličila

Pogosto, po imenovanju Glamsquada, smo ostali želeli, da bi znali ustvariti natančno delo, ki so ga izdelovalci pro izdelave šele pokazali na nas. Kot da so slišali naše lepotne molitve, je vsak najljubši preobrazba na zahtevo ponudila dve novi storitvi v mestih New York City, Miami in Los Angeles, ki jih želijo. Prvi je The Makeup Lesson, ki je ravno tisto, kar zveni, – preprosto izberite enega od pogledov iz menija Glamsquada, eden od njih pa bo prišel do vašega predvidenega datuma in časa, da vam pokaže, kako ga ustvarite sami. Oboroženi z lastnimi izdelki, bo glamsquad ličnik v bistvu opravil IRL vadnico YouTube na eni strani obraza in vam omogočil, da se ujemajo z drugim, saj vas vodijo skozi proces. Ob koncu imenovanja vam bo dalo osebno grafiko obraza in novo znanje o tanjšanju konture.

POVEZANE: V stilu Uredniki razkrivajo svoje izdelke za lepote puščavskega otoka

Če ste tip, katerega vrečasta lončka nenehno širi na šive z izdelki, ki jih verjetno ne potrebujete, pojdite na možnost osvežilca Makeup, ki bo služila kot crash tečaj na predmete, ki jih morate prestaviti, kaj morate obdržati, in kako uporabljati tiste, na katere se držite. Glamsquad bo poslal enega od svojih umetnikov, da si ogledajo celoten katalog izdelkov, zato si pred njihovim prihodom poskrbite, da bodo vse ličila in orodja postavili. Med obiskom bodo pripravili “zgodbo o ličenju”, ki temelji na posvetovanju, ki poudarja vaš vsakodnevni režim in posebne možnosti. Ko pro prouči podrobnejši pogled na vašo linijo izdelkov, bodo ugotovili, kaj je treba izločiti, in kako priti iz teh pomanjkljivih barv ustnic in senčnih palet. Če je treba karkoli obnoviti, boste lahko izbrali elemente iz svojega Glamsquad kitov in vaš ličnik bo ustvaril osebno grafiko obraza in seznam nakupov, ki opisuje bistvene elemente za vaš osnovni videz lepote. Zdaj pojdite na glamsquad.com, da boste dobili več informacij o novih storitvah in ugotovili, kdaj bodo na voljo na vašem območju!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − = 70

map