Novi Kimojis Kim Kardashian bo 4. julija dodal še nekaj ognjemetov

Oboževalci Kimoji, za zdravljenje ste. V čast neodvisnosti, je Kim Kardashian West pravkar zapustil nov komplet z Kimojisom, ki je bil 4. julija temu,.

“Presenečenje! S 4. julijem sem za vogalom, mislil sem, da bi radi rad zabavali novega KIMOJI, ki se bodo igrali na počitnicah”. V koraku z družino Kardashian zvezda je napisala na svoji spletni strani. “Dodali smo vžigalice, ognjemete in tone več KIMOJI in GIF-jev z ameriško tematiko!”

Kimoji 4th of July - Embed 2016

Najnovejši Kimojis so brezplačna darila za tiste, ki so prenesli najnovejši paket Kimoji, pri čemer je West dodal, da bodo emoticoni “samodejno prikazali na tipkovnici”, če ste že to storili. Glede na to, kdo je na voljo Kimojis, je platinasto blondinka Kim, ki nosi patriotsko baseball pokrovček, hladilnik poln ledu in pijač, rdeča, bela in modra popsicle, curvy telo v patriotski kopalnici, in več drugih emoticonsov.

POVEZANE: Severozahod je pridobivanje lastne Kimoji in je preveč dobro

Poleg tega, da je na svoji spletni strani delila fotografije Kimojisa, pa je West tudi objavil več fotografij na Instagramu v ponedeljek, ki je razkril druge oblike 4. julija, kot so na primer kokoši kostanjevi pare, žar in platinasta blondinka Kim, ki nosi rdečo bandano, je vezana na njeno glavo.

KIMOJI presenečenje! Vsakdo, ki je prenesel najnovejši paket, dobi brezplačen dar novega Kimoji-jevega 4. julija! Samodejno se bodo prikazali v tipkovnici! Če nimate Kimoji prenesite zdaj!

Fotografija, ki jo je objavil Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Srečni zgodnji dan neodvisnosti, res.