Obiščite čudovit (in okolju prijazen!) Dom Santa Amica Amber Valletta

Tiskano različico te zgodbe je napisala Laurie Sandell.

Ni presenetljivo, da bi ultra-elegantna supermodela / igralka imela enako čudovit dom. Čeprav je presenetljivo, je okolju prijazno Amber VallettaLep dom je. Za našo izdajo aprila 2014 je Valletta odprla vrata spektakularnemu domu Santa Monica in ji dala vsa zelena okrasna nasveta.

Valletta je sodelovala z oblikovalcem Rossom Cassidyjem, da bi ustvarila dom, ki je bila tako elegantna in imela majhen ogljični odtis. “Spominjam se, da sem v New Yorku pred 20 leti in govoril o podnebnih spremembah,” je rekla poročevalki Laurie Sandell. “To je samo del kdo sem.”

Da bi dosegli svoje zelene cilje, je duo uporabil vintage tkanine in pohištvo, neobdelane perilo, nizko kemijsko barvo, sončne celice in naravna vlakna. Rezultat je kolaž tekstur, svetlih barv, umetnosti in svetlobe. “Tu je občutek za igrivost,” je rekla Valletta. “Želel sem dom, ki je zabavno, ne smešno.”

Instant Tip

“Zdi se mi, kot da mi je dragocena škatlica”, pravi @ AmberValletta o svojem domu Santa Monice.

Tweet to!

Ena od najljubših sob Valletta v hiši je njena spalnica. Naravna morja trave pokriva stene, vendar – v potezi, ki dokazuje, da je okolju prijazna, ni treba dolgočasiti – Amber jih je naslikal vročo roza. Kljub svojemu možu za odbojkaš Christian McCawValeta je bila popolnoma prepričana o drzni barvi. “Vedel sem, da bo res kul.”

Tour Amber Valletta okolju prijazno Santa Monica domov prek naše krasen fotogalerijo.

-Reportira ga Laurie Sandell

Ta funkcija se je prvotno pojavila v aprilu. Za več zgodb, kot je ta, se naročite na V stilu zdaj.