Obleke Beyonce kot X-Men’s Storm za Ciara’s Birthday Party

Beyonce uspe narediti vse boljše in noč čarovnic ni nobena izjema. Za prijateljevo rojstno dnevno stranico Ciara čez vikend, pevec superzvezda je sodeloval v superherojski temi zvečer, ki je oblačil kot Storm od X moški. Seveda jo je absolutno potresla s svojo ledeno belo lasuljo, debelim črnim naglavnim trakom, obremenjujočimi modrimi očesnimi kontakti ter usklajevanjem telesa in rta z dolgimi črnimi rokavicami. 

FOTOGRAFIJE: Beyonce’s Changing Looks

Naredila je najboljši Storm obraz in postavila v skupino fotografijo, ki vključuje Ciara oblečena kot Catwoman, in Destiny’s Child bandmate Kelly Rowland v vroči črni obleki in ribarnice. Rowland je z napisi delila skupinsko fotografijo na njenem Instagramu, “#HAPPYBIRTHDAYANGIE !! WOMENARESUPERHEROES”.

Beyonce - Kelly Rowland - Costume Instagram - Embed
Instagram / kellyrowland

Rowland je delil tudi enega z napisom “Scorpio Season!” glede na rojstni dan Ciare. 

Scorpio Season !! HBD @angiebeyince HBD @ciara # GIRLPOWER

Fotografija, ki jo je objavila kellyrowland (@kellyrowland)

POVEZANE: Ciara’s Changing Looks

Komedijant Jeff Dye se je tudi s pevcem na Twitterju delil s seboj. Napisal je: “Nocoj sem spoznal Beyoncé in ne bi mogla biti bolj sladka. In delim svojo ljubezen do kostumov.” 

Letošnja kostum je super, vendar nismo mogli spomniti lanskoletne mamine in mame obleke z Blue Ivy Carter, ko so šli kot pop zvezda in sestre Michael in Janet Jackson. Pred Halloween je še vedno čas, zato lahko vidimo še eno kopirno kostum Bey in njen mini-me. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − = 86

map