Obleke za družice Mary-Kate in Bridesmaids Ashley Olsen izgledajo kot izvirale iz slikarstva

Ko Mary-Kate in Ashley Olsen odidejo na poroko, to počnejo v slogu.

Ni presenetljivo, da so se sestre ob obletnici v New Yorku oblekle za poroko Gomelskyjevega ustvarjalnega režiserja Cassie Coane, vendar niso nosile običajev oblečenih družic. Dejansko bi jih lahko opisali kot povsem nasprotno.

V “gramu, ki ga je objavila Staudova obleka Sarah Staudinger, sta dvojčka Olsen predstavljena v velikanski skupini družic, in tudi iz tega majhnega pogleda na svoje obleke, je jasno, da je njihov videz popolnoma edinstven.

Olsen Bridesmaids
staud / Instagram

Mary-Kate je odšla na stran v bež-zlati svilena kimono-esque minidressa, okrašena z oranžnimi, rdečimi in roza cvetovi. Dodal je z zelenimi marelicami iz smaragdne moke, uhajalimi uhani in ogrlico ter nosila lase, privezane z nagličnim naglavnim trakom. Ashley, na drugi strani, je stala blizu sprednje strani skupine v črni obleki s prevelikimi rokavi in ​​lasejo, ki so bile obrabljene.

Obe obleki so bili razkošni in kraljevski do točke, da so sestrinke dvojčke izgledale, kot da bi lahko odšli iz slike.

Sestre sta bila dva od 18 družic in vsakdo je imel popolnoma drugačen videz. Toda ena skupna nit je povezovala skupino oblek skupaj: vsaka je imela neko obliko cvetličnega vzorca.

POVEZANE: Mary-Kate in Ashley Olsen odkrijejo svoje najljubše stvari

Po videzu je bila poroka zelo modna, vendar ne pričakujemo nič manj, ko gre za Olsene.