Obstaja možnost, da sta se Jennifer Garner in Ben Affleck še poročita

Medtem ko sta Angelina Jolie in Brad Pitt očajno poskušali doseči status enega samega ob najhujši razvezi leta 2018, se zdi, da sta Jennifer Garner in Ben Affleck malo bolj hladna -.

V skladu z dokumenti, ki jih je pridobil Blast, nekdaj ljubljeni hollywoodski par, ki je po desetih letih zakonske zveze napovedal njihovo razpadanje v juniju 2015, traja predolgo, da bi zaključil svojo razvezo, in vrhovno sodišče L.A namiguje, da če se ne bi hitro odzvali, bi bil njihov primer mogoče zavrniti. Z drugimi besedami, še vedno bodo poročeni.

Končna sodba o razvezi zakonske zveze ni bila vložena, zato jim je sodišče poročalo: “Če v vašem primeru ne sprejmete ustreznih ukrepov, lahko sodišče zavrne vašo zadevo zaradi zamude pri sodnem pregonu.” Nisva natančno prepričana, kaj Čakajo, toda za razliko od drugih zvezde, se zdi, da je med njima nekaj bolj prijateljsko.

Jennifer Garner, Ben Affleck
Jason Merritt / Getty

POVEZANE: Eden razlog Cindy Crawford in Marriage Fell Apart Richarda Gerea

V aprilu 2017 so uradno vložili tožbo za razvezo in od takrat so delali s sorodnikom svojih treh otrok, Violet, 12, Seraphina, 9 in Samuel, 6, ki so družinske stvari, kot so porabili veliko noč na Havajih skupaj letos (Affleck in Garner sta ostala na ločenih mestih). Poročali so o razvezi zakonske zveze marca 2017 in Affleck se ni preselil iz doma, ki so ga delili do maja 2017.

Od tega poletja, Affleck in njegova nova punca, Saturday Night Live producent Lindsay Shookus, “še vedno močno”, zato se ne zdi, kot bi se on in Garner vrnili skupaj.

Še vedno, če ne pridejo na delo in vložijo te dokumente, bi lahko bil njegov zadnji porok trajno kot tista čudovita feniksna tattoo.