Od seksi do angelskega, glej vse zvezde v belih oblekah iz zlatih globusov

Kot prvi večji nagradni festival leta, zlati globus postavlja precedens za preostanek sezone, ko gre za rdečo preprogo. Glede na to, kar lahko povem, bo barva, ki bo prevladovala leta 2016, tehnično ni niti barva – bela je. A-listne zvezde so preplavile preprogo v haljinah v vsaki obliki, slogu in obliki – vsaka oprana v isti nenasičeni senci.

Nominirka za zlate glave Alicia Vikander je bila vizija v obleki Louis Vuitton oblečene s slastnimi obeski vzdolž robov in ostrih plezal, ki so takoj zmagali za vsakogar. Taraji P. Hensen je v njeni minimalistični stoli Stella McCartney utrpela ostro predstavo, medtem ko je Saoirse Ronan usmeril svojo notranjo grčko boginjo v ročno izdelanem slogu Saint Laurent Couture.

GG White Trend Embed
Rex / Shutterstock, Getty Images (2)

Laverne Cox je v elegantni brezalkoholni biser Elizabeth Kennedy oblekel elegantno eleganco s fishtail vlakom, medtem ko je Jane Fonda podala izjavo v slonokoščeni sv. Laurentovi stolpici z ročno izdelanimi rdečimi riti. Namesto da bi se lotila vse-bele številke, je Eva Longoria odšla z modelom Georges Hobeika, obrobljenim s florali in kroglami.

Za več od zlatih globusov leta 2016 prečkate galerijo najljubše rdeče preproge, ki jo gledamo od noči.