Oglejte si Adelejevo zmešnjavo “Pošlji mojo ljubezen (na vašega novega ljubimca)” Glasbeni video iz BBMA

Adele je lahko sredi potovanja po svetu za razprodano koncertno turnejo, vendar je še vedno ustvarila poseben trenutek v nedeljo 2016 Billboard Glasbene nagrade. Umetnik je zmagal na vrhu Billboard Nagrada za album za leto 200 25 in začel z novim glasbenim videoposnetkom »Pošlji mojo ljubezen (na vašega novega ljubimca)«, skladbo s hit albuma.

V vnaprej posneti video sporočilu je Adele izrazila zahvalo za čast in pojasnila osebni pomen albuma. “Ta evidenca je bila čisto poslanska naloga. Nekatere meje moram premagati … svoje čustvene meje. Torej hvala, zelo veliko,” je dejala. “Lepo noč, piti na meni po zabavi, v redu?” dodala je.

Glasbeni video se odpre z Adeleom v cvetlični obleki Dolce & Gabbana, ki preprosto stoji pred črnim ozadjem. Ker se igra s potresno melodijo, se prekrivajo različni posnetki zvezde. In njena besedila pripovedujejo zgodbo o preteklem partnerju, ki se je preselil naprej. “Pošlji svojo ljubezen do svojega novega ljubimca. Poskrbi ji bolje,” peva. “Moramo pustiti vse naše duhove. Oba veva, da nismo več otroci.”

FOTOGRAFIJE: Najbolj vroči videz od leta 2016 Billboard Glasbene nagrade

Oglejte si celoten videoposnetek za »Pošlji mojo ljubezen (na vašega novega ljubimca)« zgoraj.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map