Oglejte si Jason Derulo Sing Opera med Carpool Karaoke in James Corden

Vemo, da je James Corden v avtomobilu zelo zabaven in še enkrat je to dokazal, ko se je s hip-hopom Jason Derulo pridružil zasedanju Carpool Karoake.

Derulo je pokazal nekaj svojih velikih zadetkov, vendar je razkril nekaj zanimivih dejstev o sebi. Prvič, ni prišel do 6. ure od noči v klubu. Kdaj Corden vprašal, kako mu je uspelo izgledati tako sveže, Derulo je preprosto rekel “Kava”. “Koliko?” vprašal Corden. “Jaz sem Gucci z enim,” je dejal Derulo, kar je pojasnil pomeni “sem dober” (čeprav Corden opozarja, da res ne).

Nato so peli skupaj “Talk Dirty” in prišel je posteljen predmet Deruloove postelje. Izkazalo se je, da ima okroglo posteljo! Cordon je bil najbolj zmeden, če bi kupil plošče za to obliko postelje – in Derulo ni bil v veliko pomoč. “Ne vem, kje so jih kupili,” je dejal. “Jaz res ne iščem nakupovanja v lončkih. Nikoli nisem bil posvečen nakupu listov.”

POVEZANE: Pazi Josh Duhamel in Kelly Osbourne zamenjajte svoje najboljše pickup linije

Corden je nato predstavil dejstvo, da je Derulo usposobljen britvanski in operski pevec. “Celotno življenje sem študiral klasično glasbo,” je rekel Derulo, nato pa mu je ponudil okus njegovih opernih vokalov. Cordon je predlagal, naj izda prvi operni hip-hop album, toda Derulo ni bil v zamisel.

POVEZANO: pesem imam na ponovitvah: “Želim, da me želiš”, Jason Derulo

Kliknite zgornji videoposnetek, da si ogledate zabaven izlet v duo v celoti!