Oglejte si Jenna Dewan Tatum in Channing Tatum z enim drugim flip-flirt

Channing Tatum in Jenna Dewan Tatumova ljubezenska zgodba se je začela na vrsti Stopi gor, in zahvaljujoč temu odkritem avdicijskem traku, lahko vidimo, da ljubezen cveti pred našimi očmi. Sporočilo opozorilo: To je res čudovito. 

Jenna je poslušala posnetek svoje avdicije v čast predvajanja YouTube-a Reda Step Up: visoka voda, in recimo, da smo hvaležni, da je storila. V videoposnetku, ki jo je objavila, s svojimi komentarji prepleta posnetke avdicije, v kateri nas opozarja, da je to rahlo neprijetno za njo, a tudi precej čudovito. 

“To je zelo sentimentalno in neverjetno, da gledam in upam, da boste vsi uživali”, pravi ona na koncu. Oh, zagotovo sva, Jenna.

POVEZANE: Channing Tatum in Jenna Dewan Tatum’s Cutest Couple Moments

V posnetkih, ki jih deli, vključuje posnetke svoje solistične rutine in njen del s Channingom. Kot bi lahko pričakovali, je njihova kemija izključena iz grafikonov, in celo navdušujejo na svoji avdiciji. Ni čudno, da so bili odigrani, da bi igrali medsebojne ljubezenske interese. 

V eni točki Jenna nagiba Channinga, ker je lagal o svojih plesnih sposobnostih. »Oh, ustavi to zdaj. Rekli ste:» Ne vem, kako plešem, «je rekla. 

No, na srečo je lahko in na srečo sta oba opravila svojo avdicijo, ker brez Stopi gor ti dve morda nikoli ne bi bilo. Pazite, da se zgodi vse zgoraj. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 + = 74

map