Oglejte si, kako Ariana Grande dela velike hlače z majhnim vrhom

Včasih nasprotja dobro delujejo – samo poglej najnovejšo obleko Ariane Grande. Nastopila je 23-letna pop zvezda Nocojšnja sekcija Igra Jimmy Fallon včeraj, in nosila je nekaj resno noro hlače, ki so se povezovale z najslabšim košem.

Pevec “Side to Side” je nadaljeval Jimmy Fallon igrati neumne igre, pogovarjati se o njeni prihodnji turneji in opraviti svoj najnovejši hit, in za to priložnost je potrebovala show-stopping outfit. Grande je nosil par ogromnih, vrečastih, visokih pasic sivih hlače s šimerastim vijoličastim, enim ramenskim pridelkom, edinstvenim ansamblom, ki je prikazoval njene tanke abs, ko je nastopala za občinstvo. Grande je šla z njeno običajno lepoto pogled na noč. Zaskrbljena je bila z ultra-visokim konjskim čopičem, mačkami, slepimi trepalnicami in sladko rožnato ustnico.

Mlada pop zvezda je ponovila svoj čas na predstavitvi preko Snapchata pozneje, in priznal, da so bile hlače divje. V enem od kratkih videoposnetkov, ona naravnost navzkrižno pravi, “sem nosil nekaj resnično puhastih hlač!”

@arianagrande (video) – preko snapchata (sc: moonlightbae) #arianagrande

Video, ki so ga objavili ariana grande snapchats (@arigsnaps)

POVEZANE: Ariana Grande razkriva svojo presenetljivo prvo slavno slavo

Med epizodo Grande govori o njeni prihodnosti Nevarna ženska turnejo in tudi napovedala, da bo nastopila v Ljubljani Hairspray Live! Izgleda, da se pripravlja na zapleteno leto, zato smo pripravljeni staviti, da bo v Grandeovi prihodnosti veliko bolj nekonvencionalnih oblek.