Oglejte si najboljše poglede na rdečo preprogo za leto 2018

BET Awards Lead
Leon Bennett / Getty Images

Jonathan Borge

25. junij, 2018 @ 13:45

Zakaj nosite eno barvo, ko jih lahko vse nosite? To je tisto, kar je Janelle Monáe, ki se običajno drži strogo črno-bele palete barv, naredila v nedeljo na nagradah BET leta 2018, kjer je zadela rdečo preprogo v mavrico oblečeni z mavrico Nicolas Jebran z okrašenim prsnim košem, ki ustreza mavrični Judith Leiber sklopka in Tiffany & Co papirnatih cvetličnih draguljev. Čeprav je bila predstava na Microsoftovem gledališču L.A., je lahko z lahkoto obvladovala ceremonije na paradi ponosa v New Yorku.

Tudi na preprogi? Nicki Minaj, Ashanti, Tyra Banks, Amber Rose in Blac Chyna, vsi pa so se oblekli v divje bleščeče obleke z izrezki za nekaj dni. Beyoncé še ni bila prisotna, vendar je kljub temu postala njena kraljevska prisotnost. Prejel je nagrado za najboljšega ženska R & B / Pop Artistja in letos je postala zvezda z najbolj nominiranimi nominacijami in nagradami BET Awards. Medtem je gostiteljica Jamie Foxx zadela preprogo s svojo hčerko Corinne. (Ne, Foxiejeva deklica Katie Holmes ni bila nikjer našla.)

POVEZANI VIDEO: Mama Chloe Bailey je sovražila njeno Fanny Pack Tako veliko, jo je posodobil

Cvrkutati je bil z komentarjem o uspešnosti Minaja, a rdeča preproga je tisto, kar smo namenjali največjo pozornost. Pomaknite se navzdol, da vidite najboljši videz noči.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 + = 82

map