Oglejte si najnovejše dopolnitve Jade Jaggerjeve nakitne linije

Ko imate staršem dve kulturni ikoni, imaš občutek sloga. Tak primer velja za Jade Jagger, hčerko frontmanja Rolling Stonesa in rock legendo Mick Jagger ter vedno prefinjen Bianca Jagger, katerega obleke v Studiou N.Y.C. 54 izzovejo resen zavist do danes. Ampak to ni glasba ali oblačila Jade deluje že zadnjih 20 let; to je nakit – in to je čudovito.

Prejšnji teden smo se z Jadei zbrali na intimnem praznovanju za najnovejše dodatke nakita Jade Jaggerja v Chateau Marmontu v West Hollywoodu v Kaliforniji, kjer je oblikovalec vsekakor zasnoval vse od svojega rocka in rola do ljubezni do fine nakit.

Jade Jagger Jewelry Line Launch
Getty Images za Jade Jagger

“Vedno sem rada rad z nakitom, barvo in teksturo”, je povedala V stilu. “Skulptura je bila vedno moja strast, zato sem to prestavil v okras.”

Nova kolekcija Jaggerja, ki je zdaj na voljo, izhaja iz številnih kultur, s katerimi se je srečala s svojimi obsežnimi svetovnimi potovanji. “Samo na turneji in v tistem vrsto ciganskega življenjskega sloga; Počutim se zelo hvaležna, da sem na tak način videla svet, «je dejala.

POVEZANE: Predstavite svojo mamo na vroče uhani Ta majhen dan

Slastni deli niso ravno Jaggerjev slog. Kot kipar, je obsedena z idejo o ustvarjanju bolj prikupnih modelov. “Začel sem kot umetnik, kot slikar in študij kiparstva, in veliko sem zmlel moje barve in zlate liste in bilo je zelo dekorativno. Zato sem se odločila, da bom svojo umetniško ustvarjalnost uporabila za nakit, “je dejala.

Jade Jagger Jewelry Line Launch
Getty Images za Jade Jagger

Čeprav Jagger priznava, da se je v svojih mlajših letih (kot otroci) očajno trudila, da se razlikuje od svojih ikoničnih staršev, tudi ona lahko prizna, da je njihov navidezno večni vpliv legenda. “Seveda spoštujem njihov slog in vidim svojo mamo in kakšno raven je bila in kako je zlomila toliko pravil, ki niso bila zlomljena. Vidim njene slike in tako sem navdušena, ker jih nikoli ne bi mogla videti tako prefinjeno kot to. Kdo lahko? “Hej, še vedno delamo na tem!

POVEZANE: Rolling Stones Performed a Epic Prosti koncert na Kubi

Oglejte si novo kolekcijo Jade Jagger Jewelry na Maxfieldu v Los Angelesu in na jadejagger.co.uk.