Oglejte si princa Harryja Adorablyja 3-letnega starega za dotik Meghan Markle’s Hair

Nekoliko časa, v praktično vsakem pravljičku, neki princ ali “vitez v sijočem oklepu” privede, da reši damo iz absolutne nevarnosti. Zdi se, da je Meghan Markle dejansko prišla do tega v njenem možu, pravem princu po imenu Harry, in prišel je, da je včeraj brani čast od … 3-letnega.

Meghan and Harry with a kid embed 1
Samir Hussein / Getty Images

V redu, ta otrok ni bil ravno zmajev, ki diha z ognjem, vendar je Harry še vedno stopil, da bi igrično preganjal fanta z imenom Walter, da bi se privabil na Markleove lase. Mala Walter tudi ni mogla pomagati, ampak se dotaknila njenega obraza, samo da bi se prepričala, da je res, resnično tam.

Meghan and Harry with a kid embed 2
Chris Jackson / Getty Images

To je ravno takrat, ko je Harry stopil, otroku povedal na način, ki je bil tako smešno in lahkoten, tudi Walter ni mogel pomagati, ampak se nasmehnil in se smejal skupaj.

Meghan and Harry with a kid lead
Chris Jackson / Getty Images

Seveda, ker je diplomatska oseba, je (spomnite se maščevanja, ki jo je pravkar končala?), Se mu zdi, da se ni nič znojil. Kljub temu, da je bila vojvodinja Sussex že dva meseca, že obstaja več primerov njene močne vezi s kiddos po svetu, zato to ni bilo presenečenje. 

POVEZANE: Zakaj Meghan in Harry prikazujeta več PDA od Willa in Kateja

Meghan and Harry with a kid embed 3
Chris Jackson / Getty Images

Seveda, zdaj, ko je kraljevska poroka za njimi, so oboževalci in dobro počutje podobni Meghan in Harry z vprašanji o tem, če in kdaj načrtujejo, da imajo svoje otroke. Nazadnje smo slišali, da iščejo otroke ASAP, Harry pa je v sredo pokazal majhen namig, koliko jih razmišljajo. 

POROČILO: Prince Harry in Meghan Markle želita imeti otrok ASAP

Po navedbah Ljudje, ko sta kraljevski oboževalec in mati petih Elaine Adam-Stewart vprašala Harryja, ko sta on in Meghan hodila in imela svoje otroke, je knez videl humorja v vprašanju.

“Smejal se je in rekel” pet otrok? Preveč, “je dejal Adam-Stewart.

Poročila o tem, ali bodo končali z velikim rdečim plemenom, kot je Ron Weasley, vendar bodo morali vsaj za zdaj sprejeti igro z otroki, kot je Walter. Ni slab dogovor.