Oglejte si Roseanne Barr poskušali opravičiti svojo rasistično Tweet v tej divji Apologiji Video

Po rasističnem tweetu, ki je v končni fazi pripeljala do ukinitve njene istovetne TV-oddaje, je Roseanne Barr dejala, da bo na svoji YouTubovem kanalu zagotovila popolno razlago incidenta.

Gospe in gospodje, ta čas je prišel.

Če ste pozabili, se je Barr soočil z valovitimi udarci po tweetiranju nekdanjega svetovalca za Obama Valerieja Jarretta, črne ženske, ki se je rodila v Iranu in jo povezala z muslimansko bratovščino in Planet majave. “Muslimanska bratovščina in planet majmunov je imel otroka = vj.” Je napisala v tweetu, ki je bila črtana.

V novem posnetku navidez nerezan Barr kadi cigareto in govori producentu o urejanju prejšnjega videoposnetka, v katerem je iz zvokov razprave nosila več različnih oblek. Pojasnjuje ji, da se mora njen videz počutiti kot naslov predsednika, dokler ga ne ignorira in se preskoči neposredno na temo. (Po njenem sinu se pripravlja na celotno serijo YouTuba.)

Torej, kaj ima o tem povedati?

“Poskušam govoriti o Iranu! Poskušam govoriti o Valerie Jarrett o poslu v Iranu. To je tisto, o čemer je bil moj tweet, «je zavpila in izgubila kul v oblaku, če cigaretni dim. “Mislila sem, da je bela!” Je nadaljevala: “Prekleto! Mislil sem, da je b- kot belo. F-! “

Yikes. Na Cvrkutju ljudje Barrju ne dovolijo, da bi se z njim izognili, nekateri pa kažejo, da je morda celo še globlja težava, ki se nanaša na njeno duševno stanje.

Po prvotnem čudnem tweetu se je Barr poskušala vrniti na vrsto delovnih mest in trdila, da ni vedela, da je Jarrett črna, in obtožuje njene opombe na Ambienu. (Na katero se je odzvala Ambien, “nisva bila.”) Rekla je, da je bila vsa stvar “šala.” Kasneje je tweetirala bolj jedrnato, PR-prijazno opravičilo, ki tudi ni bilo dobro sprejeto. 

POROČILO: Seveda Taylor Swift bo v filmski različici Mačke

“Opravičujem se Valerieju Jarrettu in vsem Američanom,” je zapisala. “Resnično mi je žal, ker sem naredil slabo šalo o svoji politiki in njenem izgledu. Moral bi vedeti bolje. Oprosti mi – moja šala je bila v osnovnem okusu. “

Maja je predsednik ABC Entertainment Channing Dungey izdal izjavo, v kateri navaja svojo odločitev, da bo ustrelil Barr. “Roseanneova izjava Twittera je grozna, odvratna in neskladna z našimi vrednotami, in odločili smo se, da jo bomo preklicali,” je dejala. Medtem pa je v poročilih tudi v rokah s serijo sans Barr. 

Medtem jo bomo počakali, da bo v odgovoru na izgovarjalni video delila opravičilo.