Oglejte si Vanessa Hudgens in Selena Gomez’s Hilarious Snapchat Faceswap

Ni nobenega zanikanja, da sta Vanessa Hudgens in Selena Gomez čudovita po svoji lastni pravici, a ko se medsebojno prilegata? No, pustil vam bomo, da bo sodnik rezultatov.

V preteklem vikendu je Gomez odšel v Instagram, da nam vsem podarja z odmerkom smeha, zahvaljujoč preveč zabavnemu videu, ki jo je naložila neposredno iz svoje zgodbe Snapchat. V posnetku je pevec “Hands to Me” in njen dolgoletni BFF Hudgens (ki lahko pozabijo tako svoje Disney in Spring Breakers dneve?) posredujejo svoje značilne poutove kameri in poskušajo uporabiti facuswap filtri trenutne družabne platforme. V njej je Gomez skopal jopič, ki ga je samozavestno nosila iz Miamija pred nekaj dnevi; vendar tokrat ni njena moda, ki bi tokrat sprožila pogovor.

Namesto tega je prav tako čudno, da njihova zamenjava med seboj razlikuje. Zdi se, da se je Gomez strinjal tudi z besedami: “Mislim, da ne izgleda dobro”, medtem ko Hudgens izbruhne v smešni smeh.

@vanessahudgens �� – samo grozno

Video objavil Selena Gomez (@selenagomez)

POVEZANE: Naj vam Selena Gomez pokaže, kako sončna očala lahko takoj nadgradijo svoj videz

Oglejte si posnetek zgoraj in se pripravite na glas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map