Oglejte si Vlogger Ustvarite celoten videz s paličicami Kid’s Makeup Palette

Se spomnite dobrih starih dni, ko je bila paleta senčil z lepljivo, skoraj barvo podobno konsistenco? Se spomniš, ko si popolnoma mislil, da so se te senke podvojile kot sijaj za ustnice? NGL, nekaj resnično nostalgično o večplastni paleti, ki je bila na pladnjah ponija in v obliki srčastih senčil z bolečino skromno plastjo bleščic na vrhu. 

Ampak vseeno, če ste bili kdaj radovedni o tem, kaj lahko dejansko dosežejo s kiddie ličenjem, lepotni vlogar NikkieTutorials prevzame izziv, tako da se pakira na celoten obraz ličila z uporabo samo otroških izdelkov. Ja, celo do ščetk. 

POVEZANE: V primeru, da ne morete priti v roke na paleto senčil za senčilo Kylie Jenner

V vajah priznava, da je to pomemben boj. Konec koncev smo tako navajeni na naše profesionalno izdelane izdelke, ki smo jih skoraj vsi pozabili na svoje korenine! 

Presenetljivo je izstopila iz izziva s številnimi MVP-ji za ličenje, kot je sijajna Mini Eyeshadow kot njena “sijaj” in super pigmentiran označevalnik. 

“Prisežem Mini Mouse, ti si božanski bog tukaj,” pravi v videoposnetku. 

Seveda je neumno pričakovati, da se bo otroška ličila primerjala s tem, kar zdaj uporabljamo v smislu kakovosti, zato ni presenečenje, da bi Nikkinemu izrazitemu izrazu izrazili, ko bo poskusil otrokovega konturnega prahu. “OK, to izgleda kot blato, vendar bomo z njim delali,” pravi. 

POVEZANA: Tonirano olje: Skrivnost čudovite kože

Ona popolnoma omogoča delo. Končni rezultat res ujame, da “želim biti princesa, ko bom odraščal” vibe. Sedemletni Megan bi bil mega jelly, medtem ko me je prisoten, je le osupel s temi veščinami.  

Osebno so bile moje otroške ličice MVP-ji v obliki mobilnih telefonov. Veš, tako da sem lahko glamur, medtem ko sem dal svoje BFFs prstan.   

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 72 = 81

map