Oglejte si vse slavne, ki so šli na Super Bowl leta 2018

Na Super Bowl leta 2018 so vse oči na Patriotih in Eaglih, ko se soočijo z naslovom, vendar pa je težko, da v občinstvu ne opazite nekaj zelo znanih obrazov. Znane osebnosti so stopile ven, da bi pokazale skupinski ponos, slike pa jih pravijo.

Nekatere zvezde, kot sta Gisele Bündchen in Olivia Culpo, so tam, ker so v odnosih s člani ekipe (Culpo se imenuje Patriots WR Danny Amendola, in vsi vemo, da je Bündchen poročen s patriotskim branilcem Tomom Bradyjem). Drugi, kot sta Justin Timberlake in Pink, sta nastopila za navdušeno množico ljubiteljev športa.

Preglejte nekaj zvezd, za katere smo se spogledovali na Super Bowlu leta 2018 in se prepričajte sami.

Čestitke Eagles za zmago Super skledo, kakšna igra je bila! Čestitamo Patriotom, ker vam dajejo najboljše in ljubezen, nenavadno smo ponosni na vas, ker smo v vsakdanjem življenju videli vse zaveze, žrtve in trdo delo, ki ste jih posvečali, da postanete najboljši v tem, kar počnete. Ljubimo te! ❤️ Parabéns Eagles por ganhar o Super bowl, que jogo! Parabéns Patriots po tem, da bi bil všeč med seboj, so bili prisiljeni orgulje, da bi se trudili, da bi se pogovarjali o žrtvah in o tem, kaj se je zgodilo, ko so se odločili za tornar o melhorju no que você faz. Nós te amamos!

Objava je delila Gisele Bündchen (@gisele)

#LFG #SUPERBOWL

Objava, ki jo je podelila Olivia Culpo (@oliviaculpo)

Čestitke @philadelphiaeaglesu na prvi zmagi Super Bowl in @Patriots za dober boj. Fani so bili sinoči zmagovalci! #RobertKraft @kennychesney #SuperBowlLII

Objava, ki jo je delil Alex Rodriguez (@arod)

Čipke ven …! #superbowllii

Objava, ki jo je dala Jessica Biel (@jessicabiel)

3 minute levo. 1 točka igra. #SBLII

Objava, ki jo je delil Justin Timberlake (@justintimberlake)

Če se zabavam, ko sedim poleg tujcev na # superbowl52 na mojem @groupon vozovnici, upam, da @ kevinhart4real ali @diddy nekoga pošilja, da me odpelje iz svojega sedeža v razdelek 140 vrstice 19, sedež 22. Torej lahko dobim nogometaša.

Objava je delila Tiffany Haddish (@tiffanyhaddish)

Poskušati vaditi gripe. Čaka sem, da pojem peljem od leta 1991, ko sem videl svoj idol, Whitney Houston, lastnik te pesmi. In zdaj je moja priložnost končno prišla. In samo tako se zgodi, da pride do priložnosti, ko imam dve majhni Petrijevi krožniki, ki dobesedno kašejo v MOJ MOŠKI in jih podrgnejo na obrazu. Te stvari ne moreš pisati, prisežem! In tukaj smo. Prišla sem do ene od mojih sanj, ki počasi postaja nekakšna nočna mora. Povedal ti bom, to je ena od največjih časti mojega življenja, peljem to pesem pred mojo družino, vojaško družino, očetom in bratom ter korakom mamo, družino in svetom. In EAGLES!?!?! Obljubim, da se bom potrudil, kot vedno. Kar se tiče gremlinov, ki me je pripeljal v to nered, si lahko kašelj pri meni do konca svojega življenja. Če je tekmovanje, dojenčki, zmagate. #spreadthelove #spreadthegerms #pleasegivememyvobackback #ificansingimgonnakillit

Objava, ki jo je delil P! NK (@ pink)

L O V E

Objava, ki jo je Diddy (@diddy) dala v skupno rabo

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

38 − = 29

map