Oglejte si vse videz iz prve kolekcije poročne obleke Topshop

Topshop je pravkar naredil naš petek še boljši. Po številnih sodelovanjih s celebi, oblikovalci in supermodeli je britanski trgovec na drobno napovedal začetek prve blagovne znamke Firstshop Bride, ki bo na prodaj 13. aprila. 

Tisti, ki si želijo bolj sproščeno in duhovno oblikovno estetiko, bodo absolutno ljubili vsakega od stilov. Vsi so bili ustvarjeni za sodobne neveste, ki bi radi zavračali tradicionalne formalnosti in rekli, da delam na bolj priložnostni slovesnosti na plaži ali na podeželju. Ampak to ne pomeni, kolekcija nima elegance, povsem nasprotno. 

VIDEO: Pre-Poroka vaja za kolonske obleke

 

Zbirka pet poročnih oblek je odlikovanja brezhibnih detajlov, kot so saten prirezovalnike, cvetlični pripomočki v svilneni organzi, draped čipke in fini til. Topshop se je prav tako prepričal, da ponuja številne silhuete, vključno s številom številk čajev in dolžino hlačnic s pomičnimi vlaki. Vintage neveste bodo zagotovo cenili čudovito okrašene obleke z biseri in srebrnimi nitmi, ki so kot nalašč za poročno poroko Art Deco.

POVEZANE: najlepše poročne obleke 2017 poročne obleke od Bridal Fashion Week

Zbirka vsebuje tudi 25 obleke za družico v neurejenih pastilih, kot so mehka vrečka in butterscotch, pa tudi precej cvetlični odtisi, ki so kot nalašč za spomladanske ali poletne praznike. Prodali bodo za 150 do 420 dolarjev, poročne obleke pa bodo prinesle zelo ugodno ceno od 650 do 1500 dolarjev.

Zdaj si oglejte pet poročnih oblek spodaj:

Topshop Bridal SLIDE 2
ljubezen Topshop
Topshop Bridal SLIDE 1
ljubezen Topshop
Topshop Bridal SLIDE 4
ljubezen Topshop

POVEZANE: Kako izbrati nakit, da ustreza vašemu poročnemu dnevniku

Topshop Bridal SLIDE 3
ljubezen Topshop
Topshop Bridal SLIDE 5
ljubezen Topshop
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 5 = 9

map