Oglejte si vse znane osebnosti, ki sedijo pred vrsto na New York Fashion Weeku

Zendaya, Blake Lively, and Emily Blunt
Dimitrios Kambouris / Getty Images

Jonathan Borge

14. februar, 2018 @ 12:45

Pustite ga, da obvlada glamura Tom Fordja, da začne New York Fashion Week s čepom.

Tehnično je oblikovalec v torek prejšnjega tedna praznoval New York Fashion Week moške, ko je povabil goste, naj si ogledajo svojo najnovejšo moško oblačilo, ki je padla leta 2018, vendar so se znane osebnosti še vedno izkazale. Ciara in mož Russell Wilson sta bila še posebej lepa skupaj – Tom Ford, seveda – v prvi vrsti, medtem ko so se glasbeniki, kot sta Haley in Pusha T, sedel v bližini. Ford je tudi pozdravil človeka Empire, Lee Daniels, plus zabavne znamenitosti, kot je Trevor Noah. Poleg tega je dipper oblikovalec pokazal spodnje perilo na vzletno-pristajalni stezi, zato je na pisti.

VIDEO: Člani sprednjih vrst na Fashion Weeku v New Yorku jeseni 2018

Njegovo žensko prvenstvo je debitiral v četrtek in še več slavnih oseb, kot so Julianne Moore, Sistine Stallone, Hailey Baldwin in Anwar Hadid, so se odločili za predstavo. Na Jeremy Scottu je Cardi B precej vstopil, medtem ko je predstavitev Stuarta Weitzmana prinesla Solange Knowles in Dev Windsor.

Kasneje so zvezde prihajale na Michael Kors, Calvin Klein, Coach in Ralph Lauren.

Pomaknite se navzdol in si oglejte vse znane osebnosti, ki sedijo na sprednji vrsti na New York Fashion Weeku v jeseni 2018.

Contents

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 42 = 52

map