Olivia Wilde in Jason Sudeikis naredita radanten post-Baby debut po pozdravitvi hčerka Daisy

Olivia Wilde in Jason Sudeikis sta pred šestimi leti pozdravila otroka št. 2 in izgleda, da imajo ti drugi starši vse, kar je pod nadzorom. Očarljivi par je izstopil v Brooklynu v New Yorku, v ponedeljek zjutraj pa je izgledal miren, kul in zbran, medtem ko je zagrabil nekaj zajtrka.

Nova mama je izgledala sijoče v temnih kavbojkah in belem teeju, ki se je odrezala z videzom s tanki šalom, oviti okoli prsnega koša. Udobno ansambel je seznanila s črno usnjeno vrečko za vrečo, črnimi blazinicami Old Skool (65 USD, zappos.com) in sončnimi očali Victoria Beckham. Oče-dva Sudeikija je obdržal tudi priložnostno v jopiču, modro srajco, olivno zelene hlačke in rumene ščetke.

VIDEO: Jason Sudeikis in Olivia Wilde’s Cutest Moments

Veseli par nas je v soboto predstavil hčerki Daisy Josephine, potem ko jo je pozdravila 11. oktobra. “Tam gre soseska. Daisy Josephine Sudeikis. Rojen, kot šef, na #internationaldayofthegirl, “je napisal Wilde. Daisy se pridruži velikemu bratu, dveletnemu Otisu Alexanderu, v vse večji družini Sudeikis.

Tam gre soseska. Daisy Josephine Sudeikis. Rojen, kot šef, na #internationaldayofthegirl. ❤️

Fotografija, ki jo je objavila Olivia Wilde (@oliviawilde)

POVEZANE: Olivia Wilde pokriva svojo punčko s srčkimi oblačili

Ta dva sta otrok kul staršev.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 + = 44

map