Olivia Wilde praznuje počitniško sezono v “Trpezijski jopici” “Impeach”

Olivia Wilde ne dopušča, da bi jo počitnice odvrnile od njenega cilja, da bi izvolil predsednika Truma. Igralka je bila zabeležena v sredo po New Yorku, kjer je bila plašč odprta, da bi se odprla božična majica “Impeach”, ki so jo oblikovali organizatorji ženskega marca.

Wilde se je nasmehnila, ko je stala v krepkem rdeči grafični jopiči, ki ima klasične božične podobe (severne jelene, poinsettias, zvonovi in ​​drevesa), skupaj z manj tradicionalnimi sporočili. Dizajn združuje glavo predsednika Trumpa, ruske gnezditvene lutke in Bele hiše, da naredi krepko (vendar praznično!) Izjavo.

Olivia Wilde
Mega agencija

Trenerka je oblikovala March On, skupina za spinovi Ženskega marka, ki želi na volitvah leta 2018 izbrati več demokratov. Organizacija je pred kratkim ustvarila video oglas kot “zabavno, počitniško zbiranje sredstev”, izvršni direktor marca On, Vanessa Wruble. Ljudje.

“Ta počitniška sezona, nova želja vrne pisma Božiču čez deželo: obtožba,” pravi video.

POVEZANA: Olivia Wilde končno lahko zamenja kip njenega mama Emmy 30 let kasneje

“Vaša donacija vam priskrbi božični pulover ali kartico, ki jo je Donald Trump prinesel s pomočjo našega krasnega zbora za odpravo krivice.” Donacija v višini 24 dolarjev bo poslala božično karto Trumpu, ki mu bo želel kratkotrajno predsedovanje, 50 pa vam bo prineslo praznična majica s kratkimi rokavi.

Jasno je, da je Wilde poklonil vzrok.