Omarosa je bila domnevno odpuščena iz Bele hiše za izkoriščanje tega razkošja

Če svobodno potegnete kartico podjetja, da pridete do naslednjega sestanka, vam je bolje paziti, da ne sledite Omarosinim stopinjam.

Decembra je nekdanji direktor za komunikacije za javni urad Omarosa Manigault Newman domnevno izstopil iz Bele hiše v dramatično modno prileganje televiziji realnosti. Tehnično je odstopila, sekretar za tiskovne predstavitve v Beloj hiši Sarah Sanders pa je v izjavi dala več podrobnosti. “Omarosa Manigault Newman je včeraj odstopil, da bi si prizadeval za druge priložnosti. Njen odhod ne bo veljal do 20. januarja 2018. Želimo ji najboljše v prihodnjih prizadevanjih in hvaležni za njeno storitev, “je prebral.

VIDEO: Družina Donalda Trumpa Jr.a prejme bel prah v pošti

Toda kmalu zatem je poročevalec april Ryan delil nekaj tweetov, ki so naslikali sliko Manigota Newmana, ki se je dobesedno spravila v belo hišo. Skratka, obstajala je drama, vodja bele hiše John Kelly pa naj bi dokončno odločil, da jo pusti.

Zdaj se učimo, kaj se je res zgodilo. Po mnenju Politica je Omarosa domnevno izpustila nepričakovan razlog: zloraba avtomobilske storitve. Poročilo navaja, da je Manigault Newman uporabljal avtomobilsko službo iz Bele hiše, znano kot “CARPET”, da bi ga vzeli in spustili na urad, ki ga zvezna vlada prepoveduje.

POVEZANE: 15-karatni obročni prstan Melanie Trump ni vreden, kar je Trump rekel

V izjavi dodaja, da je po njeni razrešitvi poskušala “prebroditi bivališče v Beli hiši” in se je potegovala na elektronsko skrivno službo, ki spremlja, kdo pride v in zunaj. Politico je pred tem poročala, da je Manigault Newman prav tako pestil Kellyjevo perje, ko je ljudem iz njene poročne zabave v Belo hišo pripravila poročno fotografijo.

Nedavno ji je povedala Manigault Newman Celebrity Big Brother ko-zvezde-ja, vrnila se je na TV-ju, da je podpredsednik Mike Pence, ki bi se morali Američani bolj bati, kot nekateri storijo Trump. “Ali lahko to rečem? Tako slabo, kot mislite, da je Trump, vas bo skrbelo za Pence, “je dejala. “Bili bi prosili za dni Trump nazaj, če bi Pence postal predsednik, to je vse kar pravim. On je ekstremni. “

Manigault Newman je v ponedeljek ostal tudi v naslovnicah, ko je britanski novinar Piers Morgan na Twitter odgovoril, da mu je ponudil seks v zameno za zmago Apprentice slavnih.

Seveda je Omarosa najbolj znana po igranju skupaj z Donaldom Trumpom Vajenca.