Ona je vse to! Rachael Leigh Cook pričakuje otroka št.2

Očitno Rachel Leigh Cook ne načrtuje spanja nekaj let. Mama do 1-letne Charlotte Easton pričakuje njenega drugega otroka z možem Daniel Gillies, Ljudje potrjeno.

“Veseli smo, kot smo bili presenečeni nad to čudovito novico! Nismo spali od leta 2013 in pozdravljamo nasvete vseh staršev, ki so preživeli dve osebi pod dvoje, «je dejal v izjavi.

POVEZANE: Tiffani Thiessan Nosečnica z otrokom št.2!

The Ona je vse to igralka je rodila njeno hčerko, Charlotte, 28. septembra 2013, in v tej nosečnosti Cook je doživel nekaj presenetljivih sprememb.

“Čudne bolezni vključujejo spontani jok (žalostne pesmi, novice in zgodbe –To Ameriško življenje, Molj, itd ubiti v teh dneh!) in resne gnezditvene instinkti se pojavljajo. Čiščenje garaže in kleti, znebiti starih stvari se počutim čudovito, «je povedala Ljudje ob uri.

Cook, ki igra zvezde na drami TNT Percepcija, in Gillies, iz Vampirski dnevniki spinoff Izvirniki, so poročeni že od leta 2004. Čestita starajočim se staršem!

FOTOGRAFIJE: Kako oblečite otroški bump

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map