Oranžna Je Jolene Purdy New Black pri sprejemanju svoje azijske dediščine in tega Donnie Darko Meme

Če ste nadzorovani Oranžna je nova črna, dobro se zavedate, da je Litchfieldova preobrazba v profitni zapor povzročila resno prezasedenost in s tem veliko novih krvi. V tej sezoni gledalci srečajo Stephanie Hapakuka (izgovorjeno “hapa-kook-uh”), ki jo igra Jolene Purdy iz Donnie Darko slavo. Spodaj je govorila V stilu o pridružitvi k oddaji, o izzivih mešane rase in o tem, kako zasleduje njen značaj.

Igralec Oranžna je nova Črna je zelo tesno povezana. Kako so vas pozdravili, da ste ga postavili? Je bilo kakšnih obrednih ritualov??

Veliko se je zabavilo moje ime in pelo “Jolene” Dolly Parton. Nihče se ni mogel spomniti “Hapakuka”. Ljudje bi to napačno izgovorili, zato so o njej naredili pesemnamesto “Happy Birthday to you” je bilo “Hapakuka za vas.” Kimiko Glenn je prej dobila to, zato je bila srečna, ko sem prišla na krov.

Nekaj ​​sem presenečen, da sta Stephanie in Soso ne delala moč kot rezidenčne polovice Azijcev Litchfielda. 

Res želim imeti prizor z njo! Mislim, da bi bili prijatelji. Ko ste v klubu Hapa, samo veste. 

POVEZANE: Kaj Taylor Schilling ljubi o njej Oranžna je nova črna Znak

Predstava je znana po svoji raznolikosti. Glede na hollywoodski azijski problem, kako se počuti, da igra vodilni lik, ki ponosno identificira kot pol-azijskega, v nasprotju z dvoumno mešano etnično pripadnost? 

Sem pol Japoncev, vendar je moja družina s Havaj. Druga polovica je nemška, judovska in irska. Ker sem bil mešan, sem z vsemi vprašal: “Kaj si?” V prizoru, kjer delajo hlačni napad, čuvaj pravi: “Oh, ti si zanimiv, kaj si?” Bilo je tako grozno, ko smo ga posneli, toda resnično življenjevsaj zame. Jaz sem “drugi” zagotovo. Omogočil je, da to postavi v oddaji, ki jo gledajo toliko ljudi. Azije so ponavadi malo bolj pasivne s stvarmi, zato jih ljubim [OITNB ustvarjalec] Jenji [Kohan] je to prinesel ven, ker se redko govori. 

Ali ste izvedli kakršno koli preiskavo, povezano z zapori, preden ste začeli snemati?

Naučil sem se veliko. Ti paketi so dobrodošli, ki temeljijo na resničnih zaporih. To je zobna ščetka in vsestranski šampon / kondicioner / pranje telesa / losjon v steklenički velikosti potovanja, kotalem toaletnega papirja ter blazino in odejo. To dobite, dokler v svojem komisarju ne dobite denarja, da kupite tisto, kar potrebujete. Moji lasje so vedno padli, ker nisem imel dovolj denarja za lasje. Če vidiš zapornike z lasmi, to pomeni, da imajo družino, ki jih ljubi. Ali delovna mesta.

POVEZANE: The Oranžna je nova črna Scena, ki je bila nočna mora v filmu

Ko govorimo o laseh, kakšen je dogovor z Stephaniejevimi poudarki?

To je bila nesreča! Moja frizerska pisarna je uporabila drug toner, in to ni dobro vzela na moje lase. Še vedno ga poskušam rešiti. 

Pridobivanje backstory je pomemben obred prehoda za vsak lik. Kaj misliš, da bo Stephanie??

Mislim, da je Stephanie res dober v notranjosti, zato je verjetno naredila nekaj groznega zaradi dobrih razlogov. Obstaja veliko Mormonov na Havajih, zato se je morda zavila v to, in edini način, da bi svojo družino spravil, je bil ubiti nekoga, vendar je bilo res za njihovo zaščito.

POVEZANE: 9 Times Oranžna je nova črna Cast je bil najmočnejši

Je bil to sezono prizorišče, ki je bil posebej zahteven za film?

V eni sceni moram spustiti hlače. Biti večji in se ukvarjati s težavami s sliko telesa, se je počutilo zelo terapevtskoše posebej zato, ker gre za rasno profiliranje. Bilo je super vstopiti v ta prostor in obravnavati, kako se dejansko počutim osebno. 

OITNB privlači nekaj navideznih oboževalcev, kot si videl s smešnim Donnie Darko meme, ki je krožil po internetu [Ed. Opomba: Purdy je skupaj z Jakejem Gyllenhaalom igral v filmu leta 2001]. Je bil to tvoj prvi okus? 

Tako sem ugotovil, kaj je bil meme! Nekdo mi ga je poslal, potem mi je kdo poslal to. Pravkar sem dobil enako sliko od vseh na vseh vrstah socialnih medijev. Ne dobim tehnologije.

Ta razgovor je bil urejen in zbran za jasnost.