Orlando Bloom dobi Nostalgic, se strinja z vročimi Legolasovi vrzi

Težko je verjeti, da je minilo 15 let, odkar je Orlando Bloom prešel na slavo in dosegel mednarodni status srca preko njegovega velikega zaslona modrozanega lanenega las, popolnoma zlobnega Legolasa.

Izkazalo se je, da nismo edini, ki postajajo nostalgični. Študentski igralec je odšel v Instagram v ponedeljek, da bi obeležil 15. obletnico prvega prvenstva gospodar prstanov film, Društvo prstanov, z vrsto vročih Legolasovih snapov, ki nas opozarjajo, zakaj smo tako zelo trdo za Brita.

VIDEO: 10 najboljših Instagramov Katy Perryja

 

“Pred 15 leti danes, #TheLordOfTheRings: Društvo Ringa je poseglo v kinodvorane. In ostalo, kot veste, je zgodovina”, je 39-letni pisatelj poleg epskega kolaža, modri kontakti in blond lasulja. “Preverite povezavo v mojem bio za več fotografij!”

Ne moremo preseči mladega Orlandovega izrezanega obraza obraza – ali tistih odličnih obrvi:

Pred 15 leti danes, #TheLordOfTheRings: Društvo obroča je poseglo v gledališča. in ostalo, kot veste, je zgodovina. preverite povezavo v mojem bio za več fotografij!

Fotografija objavila orlandobloom (@orlandobloom)

Kot da to ni bilo dovolj, je angleški igralec prav tako dražil določeno fotografijo samega sebe, ko je preživel čas s kolegom Viggo Mortensenom, ki je igral Aragorn v seriji fantastičnih serij.

#TheLordOfTheRings: Društvo Ringa se je pred 15 leti dotaknilo gledališč. tukaj je eden od #ViggoMortensen in jaz. več slik na povezavi v mojem bio!

Fotografija objavila orlandobloom (@orlandobloom)

POROČILO: Katy Perry in Orlando Bloom v živo s svojimi najstniškimi sanjami v Disneylandu

Pomaknite se navzdol, da si ogledate izbor fotografij, ki jih Bloom deli s svojo stranjo na Facebooku in se odpravite na pomnilniško pasico, ki je prepričana, da v celoti sprožite svojo ogromno drobljenje za igralca.