Oskarjeva faza leta 2018 je krasila 45 milijonov kristalov Swarovski – glejte tukaj

Kamere se lahko osredotočijo na to, kar slavijo nosijo na rdeči preprogi na oskarjih, vendar v oddaji, nekdo je odgovoren za to, da bi mesto sami izgledalo kot milijon dolarjev.

Vstopite v Derek McLane, ki je bil zasnovan za preoblikovanje hollywoodskega Dolby Theatre v sanjsko filme za vse nominirane zvezde, njihove goste in gostitelj Jimmy Kimmel. Že šesto leto zapored so organizatorji Oskarjevih nagrad izbrali McLanea, da bi se ta čarovnija zgodila s pomočjo znamke Swarovski, ki je v zadnjih 11 letih osvetlila fazo Oskarja. Radoveden, da bi videli, kaj vsi uporabljeni 45 milijonov kristalov izgledajo skupaj? Oglejte si to ekskluzivno upodabljanje spodaj.

Oskarji stage embed
Ljubezen Swarvoski

McLane je velik poudarek namenil novemu prosceniumu – zgornji, obokani strukturi, ki obkroža oder, kar dejansko vsebuje več kot 45 milijonov kristalov, pomešanih z osmerokotnimi ploščicami, kovinami in zrcali materiali. 32 ljudi je bilo potrebno, da bi ta kos življenja, ki tehta 15.500 funtov in je zajel več kot 3.250 ur. Skupaj kristali strukture pokrivajo približno 1,750 kvadratnih čevljev prostora, kar je epsko.

POVEZANI VIDEO: Right Now: Oskarjev nagrade Rdeča preproga z valovi – Hollywoodski Boulevard

“Začel sem z oblikovanjem letošnjih Oskarjev s krepkim novim prosceniumom, ki ga je navdihnila podoba, ki sem jo videl v fragmentiranem ogledalu. Oblike so se počutile skoraj naravne, kot je notranjost geode. To je postalo odlična točka za cel kup drugih elementov, pri čemer se vse igra z reflektivnostjo in svetlobnimi viri. Obstajajo elementi, ki so zelo sodobni in drugi, ki nakazujejo hollywoodsko regentacijo. Toda njihova odsevnost je tisto, kar jih povezuje, «pravi McLane V stilu navdiha.

POVEZANE: Kako gledati oskarje na spletu leta 2018

Poleg tega je delal tudi z Swarovskijem, da bi oblekel obleko z zavesami, ki imajo več kot 80.000 kristalov, operne skrinjice, ki bodo imele več kot 23.000 kamnov in plavajoče Oskarje, ki imajo več kot 140.000 kristalov (spodaj). To je veliko bling.

Oskarji stage embed
Ljubezen Swarovskega

Kaj je kul o tej stvari je, da je Swarovski leta let pomagal pri uresničevanju hollywoodske čarovnije. Njihovi kristali so nastopili v filmu Blondinka Venus featuring Marlene Dietrich, in od takrat so bili vključeni v Lepota in zver, Čarovnik iz Oz, in Zajtrk pri Tiffany’s.

Ujemite oskarja leta 2018 v nedeljo, 4. marca, ob 8 uri. ET na ABC.