Palača je dejansko odzvala na govorice, da sta princ William in princ Charles porinila Trump

Pogosto ni, da palača reagira na oče, vendar so v ponedeljek opravili izjemo. Predstavnik kraljeve družine je izdal uradno izjavo, da bi pojasnil odsotnost princa Charlesa in Princa Williama ob obisku Donalda Trumpa z kraljico Elizabeto. Anonimni vir je povedal The Sunday Times da sta Charles in William “zavrnila” udeležbo na Trumpovem obisku, ki ga je spustila in pustila kraljico, da visi solo.

Izkazalo se je, da se to ni zgodilo.

Palača responds to Trump and Prince William rumor lead
Chris Jackson

“V skladu s standardno prakso gostov vladnih obiskov je predsednik sprejel kraljica kot vodja države. Dogovori so se medsebojno dogovorili med palačo in vladami Združenega kraljestva in ZDA, “je povedal predstavnik vlade Ljudje. “Nikoli ni bil predlagan, da bi sodelovali tudi drugi člani kraljeve družine.”

POVEZANE: Ne moremo gledati teh fotografij Donalda Trumpa in kraljice Elizabete

Tudi brez drugih članov vključene kraljeve družine sestanek ni ravno šel gladko.

Obisk je potekal na tisoče britanskih državljanov, ki so protestirali in izrazili svojo sovražnost proti Trumpu in mnogim spornim politikam njegove administracije. Medtem je kraljica Elizabeta pustila pogled na njeno uro, preden so prišli Donald in Melania Trump, kljub dejstvu, da so bili pravočasno, ne pozno. Obisk je nato trajal 17 minut.

POVEZANE: Kraljica Elizabeth preverja svojo uro Čakanje na Donalda in Melanija Trump prihajajo za čaj

Ni treba posebej poudarjati, da se je zdelo, da je bil dogodek obiskan le eno uro. Morda sta William in Charles navsezadnje zamudila.