Parfum Madness! Kim Kardashian, Kate Spade, Faith Hill in Tim McGraw za zagon novih scentov

Spravi se s tem: Kim Kardashian, Kate Spade in parfumistiÄŤni par Faith Hill in Tim McGraw imajo razburljivo novo sproĹľenje parfumov v delih. Tukaj so podrobnosti:

1. KATE SPADE: Prodajalec bo v aprilu izdal novo dišavo, imenovano Live Colorfully. Druga dišava etikete, cena po ceni 95 dolarjev, je spomladanska mešanica cvetov, kot so roza vodna lilija in tiare cvet, z gurmanskim zvijanjem kokosove vode in tahitske vanilije.

2. KIM KARDASHIAN: Resnična zvezda bo septembra uvedla Pure Honey (55 do 68 dolarjev), mešanico divjega satja in rose.

3. FAITH HILL & TIM MCGRAW: Če ste na lovu za darilo Valentine’s Day, par spremlja duhove duše Soul2Soul s Soul2Soul Vintage, ki je primeren za pomlad. Obe parfemi dobijo svež dodatek sadja, z vonjem Faith-a s hruškami in penečim šljivom, medtem ko Tim vključuje mandarino in oranžno rožo v svoj. Poiščite vonje na strani faithandtimfragrances.com za vsak $ 24,50.

Plus, poiščite več dišav celeb v naši galeriji!

VEČ: • Kate Spade sprožila čopiče! • Kim Kardashian ponovno razkriva bradavice • Pazi na ameriško srce Faith Hilla Video

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 + = 24

map