Pariški glasbeni pevski zvočni zvok je podoben očetu Michael Jackson’s

Pariz Jackson je še bolj povezan z očetom Michael Jacksonom, kot smo si mislili. 19-letna hčerka pokojninske pop ikone je bila zabeležena s pevko duet z njenim prijateljem Austinom Brown v Soho House v West Hollywoodu čez vikend, in je definitivno podedovala njen oče’s cevi.

Jackson in Brown sta izvedla akustično različico svoje pesmi “Smile” z ničemer, razen s kitaro in njihovimi dvema glasoma, ki sta skupaj zvenela zelo dobro. Pariški pevski glas očitno poteka po njenem očetu, kar bi lahko šlo v noro visoke oktave, ne da bi manjkalo beležko.

Nič bolje, kot če vaš mati bratranec pozna besede v tvojem zapisu in želi to peti s teboj. Ljubezen u tako veliko @parisjackson hvala vsem, ki so prišli ogledati @ mannythedrummer in sem rock out. ✌��

Post delijo Austin Brown (@ austinbrown)

“Nič bolje, kot če vaš mali bratranec pozna besede v tvojem zapisu in želi peti s seboj”, Brown je napisal na Instagramu poleg videoposnetka. “Ljubezen u, tako veliko @parisjackson, hvala vsem, ki so prišli ogledati @mannythedrummer in jaz rock.”

Če je ta videoposnetek kakšna indikacija, bi lahko prišla še ena pevka v družini Jackson.

POROČILO: Paris Jackson postane topless, da izjavo o telesni pozitivnosti

Na srečo ima v Parizu tone nadarjenih tete in usta, ki si želijo ogledati glasbeno industrijo, če je to pot, za katero se odloči.

Ne moremo počakati, da vidimo, kje jo Pariski kariero vodi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 − 67 =

map