Paris Hilton že pozna, če želi otroke z verenikom Chrisom Zylko

Osem tednov po prihodu druge hčere sestre Nicky, Theodora “Teddy” Marilyn, Paris Hilton uradno ima dojenčke v možganih. 

Glede na njeno nedavno angažiranost Ostanki Zvezda Chris Zylka je skupaj s čudovito novimi dodatki svoje sestre, nekdanji resnični zvezdnik priznala, da ima zdaj primer “dojenčke”, in se veseli, da bo nekega dne začela svojo družino. Medtem ko se pojavlja na Črna Panther presejanje v N.Y.C. v torek, Hilton je čudil na način, kako je njen podobni videz bratje nazaj po nosečnosti, medtem ko klepet z ET.

“Vi dobesedno ne morete povedati,” je pozdravila mlajšo sestro, ki je povedala publikaciji: “[Teddy je] dober. Zelo je majhna. Osem tednov je. “

Skok do “otroške vročice” se je slišal slavni družabnik: “To mi daje upanje, ker vem, da ima neverjetne gene, da teče v družini, zato me ne bo treba skrbeti.”

Čeprav je DJ pokazal, da se osredotoča le na načrtovanje poroke, je v preteklosti imela svoj delež v varstvu otrok, saj je ponosna teta Nickyjevi najstarejši hčerki Lily-Grace Victoria.

Manjka moja lilska snežna zajček Lily-Grace. ������ #AuntParis

Post je delil Paris Hilton (@parishilton)

Očarljiv tot je pogosto krmilo na hrani Instagrama Hilton, 36-year-old nedavno odseva: “Ne morem počakati, da blizko z mojim lil mini me en dan …”

Ne morem čakati, da bi se z enim danom zaljubil v svoj lil mini … ������

Post je delil Paris Hilton (@parishilton)

Druga sporočila v družabnih medijih kažejo, da se teta Pariza povezuje z Lily-Grace glede svoje medsebojne ljubezni do vseh stvari roza, kot tudi Hilton prepping 1-year-old za svoje velike sestre nalog pred prihodom teddy.

Lily-Grace in jaz imata enak okus v avtomobilih. ��

Post je delil Paris Hilton (@parishilton)

Lily-Grace in jaz se odločim, na kakšno punčko bo dala novemu otroku sis. ����♀️���� #BigSistersClub

Post je delil Paris Hilton (@parishilton)

Tako zaljubljen v mojega Lil angela, otroka Lily-Grace. ������ #AuntParis

Post je delil Paris Hilton (@parishilton)

Če Hiltonova tetka spretnosti predstavljajo njeno prihodnost v materinstvu, bo ona nekako super mamica, upam, da bo kmalu!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − = 30

map