Paris Hilton je izgubil svoj $ 2 milijon engagement ring

Ko se je Paris Hilton zaročen z verenikom Chrisom Zylkojo zgodaj letos, je imel predlog vse oznake pravljice – odličen trenutek, scensko okolje in seveda zelo razpravljali o obročnem obroču, vrednem 2 milijona dolarjev.

S takšno svetlo sparklerjem na roki je težko zamuditi, toda Hilton je v zgodnjih urah v petek zjutraj prestrašil, ko je odletel s prstom, ko je plesala v klubu v Miamiju. Veliki 20-karatni prstan izginil, ko so v klubu Mana Wynwood igrali Britanski DJ-ji Above & Beyond, kar je razumljivo, da je svojo zabavo vrgla v iskalni blaznost. 

Potrdil je Hiltonov PR rep V stilu da je Hilton izgubil prstan, toda na srečo ima zgodba vesel konec.

Pariz Hilton ring stolen - Lead
parishilton / Instagram

“Zgodba je resnična, izgubila jo je in jo našla!” rekli so. Hilton tweeted o incidentu dni kasneje, kar je bilo, kar se je zgodilo v njenih lastnih besedah.

“Prstan je bil tako težek in velik, da je medtem, ko sem plesal, dobesedno odletel s prsta v ledeno vedro nekaj miz. Po hudiču mu zahvaljujem, da je moj zaročenec to našel, preden je nekdo storil in se najverjetneje ne bi vrnil sem tako srečen! ” 

Novice so prvotno poročali Stran šest, ki je podrobno opisal izgubo in kasnejšo obširno iskanje na VIP področju kluba. Iskanje ni bilo zaman. Prstan so našli v žlici za led z dve mizi navzdol, zato je vse dobro, da se konča dobro. 

POVEZANE: Paris Hilton je zaljubljen in vas želi povedati vse to

Above & Beyond, britanski DJ-ji, ki so igrali to noč, so poslali Hilton tudi sladko sporočilo, potem ko so se razmere počivale.

Upajmo, da bo 24-urna varnost, ki jo je najel Hilton za zaščito njenega prstana, pozoren na to naslednjič. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 6 =

map