Paris Hilton je zaljubljen in te želi povedati

Bilo je skoraj 12 let, odkar je Hilton Hilton svoj glasbeni prvenec s “Stars Are Slepi.” V teh dneh porabi več časa DJ-ing v najbolj vročih klubih Ibiza in na splošno je Paris Hilton, kot je v snemalnem studiju, vendar pa nas vsaka leta kraljica zgodnjih aught preseneča s plesno zasnovanim singlom. Včeraj nam je podarila prvo balado, “Potrebujem te.”

Tako je, ljubezenska balada s strani enega in le Paris Hilton, ki je zelo zaljubljen v ljubezen. “Ko sem delal na njej, sem ga resnično napisal iz srca in razmišljal o tem, kako se počutim ljubezen”, 36-letna, ki načrtuje svojo poroko igralcu in modelu Chrisu Zylki, pravi V stilu. “Moje druge pesmi so v bistvu o zabavi in ​​odhodu, napisane so več iz izkušenj v mojem življenju, klubih in ljudeh, ki bodo plesali v klubu, ko sem DJ-ing. jaz am da bo imela “Potrebujem te” v nekaterih remiksih plesa, da bom lahko igrala na Ibizi in med mojimi koncerti. “

POVEZANE: Celebrities nosijo Juicy Couture

Pariz Hilton Music Video Countdown - Embed - 3
Vljudnost

Za Hilton, spuščanje ljubezenske pesmi na Valentinovo ni bilo prijetnega. “Glasba je moja velika strast, pravkar sem tako srečna in zaljubljena,” je dejala. Ampak jo dodajte na svoj zimski praznik. Spremljevalni glasbeni video, ki ga je vodil Zylka, prikazuje Hilton, ki se predstavlja kot Marilyn Monroe, ki se vrti okoli postelje iz vrtnic, ko je krono izrazila njeno nesmrtno ljubezen na različnih počitnicah (biti “veseli na božiču”, “zajček” v svoji velikonočni , “In” za vedno vaš Valentine “, da navedete nekaj). “Hotel sem narediti zelo brezvredno pesem, ki bi jo ljudje lahko uživali skozi celo leto, zato sem omenil skoraj vsak praznik”, je dejala. “Mislim, da so prazniki tako posebni, zato sem resnično želel pesem, ki bi jo ljudje lahko igrali za vsakega od njih.”

POVEZANI VIDEO: Paris Hilton se je ukvarjal z najbolj dragoceno potjo

 

Preberite o našem polnem pogovoru s Hiltonom, v katerem posuta po načrtovanju poroka, poživitvi Juicy Couture in oblačenju kot Kim K. klon za kampanjo Yeezy.

Nekaj ​​let nazaj bi bil presenečen, da veš, da bi nekega dne napisal ljubezensko pesem? Ja! To je prvič v mojem življenju, da sem se počutil takole. Pred tem, ko sem bila samska ali ravno tako srečna, kot sem zdaj, ne bi bilo smiselno narediti takšne pesmi.

V pesmi, ki jo pevate, “Želiš, da želim biti ženska, s katero sem si vedno želela biti.” Kakšno žensko bi rekli, da je to? Kdo sem resnično. Močna ženska, ki se počuti varno in varno in ljubljeno – samo najboljša možna različica sebe, ki sem lahko. Nikoli nisem bil v razmerju, kjer sem se počutil tako varno in z nekim, tako zvestim, podpornim in posvečenim. V bistvu so se uresničile vse moje sanje, ki so ugotovile, da je posebna oseba, s katero naj bi bila in da se nikoli ne skrbi. Mislim, da so v preteklih razmerah skrbi, da ljudje niso zvesti, težka stvar. Ko nimate te skrbi in se počutite tako varno, lahko končno samo sebe. Počutim se, kot da sem toliko zrasel z njim in se premikam na naslednji korak v življenju in začnem družin. Počutim se zares srečen in blagoslovljen.

Nedavno ste igrali z zvezdno akcijo v sezoni 6 sezone Yeezy. Kako se je to zgodilo?? Moja ekipa je dobila klic iz ekipe Yeezy. Rekli so, da sta Kanye in njegova ustvarjalna ekipa želela, da postanem del nove kampanje Yeezy, nato pa so prišli in me pripravili. Nisem vedel, kaj je bil koncept – sem ves čas opravljal poslovne klice in na telefonu. Potem so rekli: “Pripravljeni ste, gremo.” Pogledal sem v ogledalo in bil sem: “O mojo dobro, izgledam kot klon Kim!” Takoj sem poslala sliko Kimu, nato pa so pojasnili meni, da je bila to kampanja; vsa ideja je bila, da so se vsa dekleta oblačila tako. Mislil sem, da je genij. Slike so bile lepe in vse dekleta so bile čudovite. Bilo je zelo kul, da so se vse njene deklice združile, da bi to naredile.

Si dobil, da bi oblekla Kim lasuljo?? Ne, toda mislim, da bom naredil po meri. To je bil tip Tokyo Stylez, ki naredi neverjetne lasulje. Resnično imam barvo – spominja me na Igra prestolov. Bil sem zelo, zelo plavolas, a zdaj sem temnejša blondinka, ker je zima. Torej je bilo vračanje, ko sem bil platinasto blondinka. Toda to škoduje vašim lasem, zato so lasulje bolj zabavne.

POROČILO: Kate Hudson pravi, da je ta nočna rutina bila lepa “igralna igra”

�� # YeezySeason6

Post je delil Paris Hilton (@parishilton)

V drugih slogovih novice je bila prejšnji teden modna revija Juicy Couture. Si videl to? Bil sem na turneji v Braziliji, nastopal za karneval in moj rojstni dan, zato sem zamudil predstavo. Moral sem iti in sem tako bummed, da sem ga zamudil, vendar sem vse videl na spletu in bil sem tako navdušen. [Kreativni direktor] Jamie [Mizrahi] je pravkar vzel na naslednjo stopnjo. Všeč mi je, kako niso samo velur trenirke, s katerimi sem obseden, ampak tudi nekateri deli imajo tudi blazinice. Bilo je tako kul, kako je pravkar vzela Juicy in je izgledala zelo modno, seksi, zabavna, elegantna in kul. Mislim, da je bila to neverjetna poteza Juicyove vloge, da jo ima kot del ekipe, ker je samo briljantna.

Torej dobi vaš žig odobritve? Ja. Všeč mi bo Juicy za vedno.

Ali menite, da boste vključili Juicy v nekatere svoje poročne dejavnosti, tako kot pri vaši poročni zabavi? To je ljubka ideja! Verjetno bi jih morali narediti nekaj za bachelorette zabavo, če bomo naredili spanje, kot so luštna Juicy obleke z “Bridesmaid” in “Nevesta” na hrbtu. Hvala za to idejo – dejansko jih bom vprašal, naj to storijo.

POVEZANE: BachelorettePeter Kraus soglaša z učbenimi izkušnjami, ki jih je na šoli naučil

Pariz Hilton Music Video Countdown - Embed - 1
Vljudnost

Vaš zaročni prstan je čudovit – in ogromno. Te tehta dol? [Smej se] Hvala vam. Ja … ko mi je prvi predlagal in sem ga nosil s smučarskimi rokavicami, je bilo težko rokavice ponovno pritegniti zaradi svoje velikosti. Je zelo težka, vendar mi ne moti. To ni slaba težava! In tako je čudovito, in tako sem ponosen na to. Zelo sem zaljubljen v ta prstan. Počutim se kot najsrečnejša deklica na svetu.

Kako je bilo, da je tvoj zaročenec, Chris, usmeri svoj novi glasbeni video? Rad delam z njim. Od takrat, ko smo bili skupaj, smo naredili toliko različnih fotografij, pomagal pa je tudi filmu in izdelovati mojo predstavo, ki bo kmalu prišla. Obožujem, da imam partnerja v življenju, ki je tako ustvarjalen in samo ustvarjati umetnost. Barve, fotografije, poganjamo videoposnetke v hiši. Zelo je zabavno, da imam nekoga, ki me navdihuje. Čeprav imata oba enako hitrost, ima tudi drugačno vibracijo. Oba se poslušata in končata ljubeče zamisli med seboj in jih nato izboljšata. Obožujem, da ga imam tudi za kamero, ker se ves čas ves čas smejemljam. Srečen sem, ne pa tujca. To je veliko lažje, ko se počutim udobno, in v mojih očeh lahko vidite, kako sem zaljubljen, ker ga večinoma gledam, ko snemam.

POVEZANE: Ali modna industrija ne uspe modelov?

Epic noči na @PoshClubOficial! �������� #BirthdayGirl

Post je delil Paris Hilton (@parishilton)

Ko načrtujete poroko, ste razmišljali, ali želite svojo glasbo ali ne?? Definitivno “Potrebujem te”, ker je tako romantična pesem. In “Stars Are Slee”, seveda. Ampak imam veliko mojih prijateljev, ki želijo DJ-ju in izvajalcem, ki želijo igrati na poroki, zato zdaj samo poskušam odločiti, katere ljudi želim tam igrati, poročno obleko in lokacijo. Za načrtovanje je veliko. Moja sestra in moja mama pomagata in čudovita sta s tem.

Kdaj ste začeli pisati “Potrebujem te?” Pred nekaj časa. Toda ravnokar sem končal v studiu pred tremi tedni, nato pa Chris in jaz smo skupaj posneli video. Režiral je, zato smo pred tem tednom posneli ta video. Bilo je zelo razburljivo in v urejanju, samo poskušam, da bi ga pripravili na Valentinovo, odkar smo bili na času krč. Imeli smo le en teden, da smo dobili vse skupaj.

Pariz Hilton Music Video Countdown - Embed - 2
Vljudnost

Kaj je navdihnilo koncept za glasbeni video? Zelo me je navdihnila Marilyn Monroe in njena pesem: “Želim si, da te ljubim.” Videl sem jo v filmu in tako je prišel navdih za glasbeni video, da bi naredil pesem, ki bo veselila vse, poslušajo to.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 3

map