Paris Jackson je operiral brez anestezije

Sliši se, kot je prag barve Pariza Jackson izjemno visok.

20-letni model, igralka in glasbenica – in da, hči pokojnega Michael Jacksonja, je nastopila s svojo skupino The Soundflowers šele en dan po operaciji tega vikenda. Vzel je do pripovedi Instagrama o blagovni znamki, naj sporočijo, da so v petek zdravniki brez anestezije odstranili absces iz telesa in da je postopek potekal gladko, čeprav je bila “budna za vse”.

Kaj je absces? Po podatkih ameriške nacionalne knjižnične knjižnice je najbolje opredeliti kot “žep iz gnusa”, ki se lahko pojavi “skoraj kjerkoli v vašem telesu” in jo lahko povzročijo različne oblike bakterij, parazitov, virusov in “pogoltnih predmetov”.

“Torej, dolga zgodba kratko, sem imel operacijo včeraj,” je dejal Jackson, v skladu s Ljudje, da je imela “absces, ki je bila skoraj velikost žogice za golf”, in da če se nekdo pojavi, “greste gnezditi in umreti”.

»Ampak nisem umrl,« je rekla. “Takoj so delovali.”

Ker se je odločila, da ne bo vzela anestezije, Pariz ni podrobneje obrazložil. “Bilo je vsekakor najbolj bolečine, ki sem jih kdaj preživela v vsem svojem življenju,” je dejala, kasneje pa je pojasnila, da je v medicini, da bi se borila z okrevanjem in “danes ne bi smela niti ležati”.

POVEZANE: FYI, lahko dobite res dober serum s serumom na Amazoniji

Na predstavi je fundacija za F-Cancer, Jackson pela za Katherine Jackson, njena 88-letna babica in mati pokojnega Michael, ki sta vzgojila Pariz in njene brate – Prince Jackson, 21 in Blanket, 16 – po pop smrt ikona. Delila je fotografije svojega benda z Katherine na Instagramu, ki se za zdaj zahvaljuje.

Jebemti. Ne morem verjeti, da je moja babica dosegla našo drugo oddajo v živo. in ji je bila všeč!! Bril sem hlače. Ljubim te toliko babe. Vesel sem, da moramo igrati z vami in igrati za tako neverjeten vzrok. @thesoundflowers @canyonsessions @ austinbrown #fcancer

Objava, ki jo je delil Pariz – Michael K. Jackalope (@parisjackson)

“F-. Ne morem verjeti, da je moja babica dosegla našo drugo živo predstavo kdaj. In dejansko ji je bila všeč !!!! Zapel sem hlače. Ljubim te toliko babe. Tako sem srečen, da moramo igrati za vas in igrati za tako neverjetno vzrok, “je zapisala.

Vzrok, ki smo si predstavljali, je bil blizu srca družine, saj sta moža Joe Jackson-Katherine in pariški dedek umrla zaradi raka trebušne slinavke v juniju.