Pazi Gwyneth Paltrow’s Daughter Apple Sing in igrajte kitaro v tem Instagram Video

Glasba seveda poteka v družini! Ponosna mama Gwyneth Paltrow je objavila videoposnetek Instagrama o svoji hči, Apple Martin, ki je igrala akustično kitaro in petje – in to je več kot verjetno, da vas popelje v počitniški duh.

Noseča bela obleka z angelskimi rokavi, peti razrednik Apple je pokazala, da je podedovala glasbeni talent, ne le od njenega očeta, kolega Coldplayga in kitararja Chrisa Martina, temveč tudi sama sama Paltrowa, ki je pokazala impresivne vokalne sekire, ko se je pojavila kot nadomestni učitelj Holly Holliday v druga in peta sezona Glee. V posnetku 11-letni pokrovček “Keegan’s božič”, ki ga alt-rock skupina Marcy Playground skupaj s skupino drugih mladih izvajalcev (na kitare in ukulele).

Paltrow je uporabil čudovit videoposnetek, ki si želi privržence Instagrama “Najlepše želje in ljubezen do vseh za vesel dopust”. Oglejte si tukaj:

Najboljše želje in ljubezen do vseh za vesel dopust

Video objavil Gwyneth Paltrow (@ gwynethpaltrow) dne 18. decembra 2015 ob 3:17 uri PST

POVEZANE: Gwyneth Paltrow objavi ogorčen dan svojemu hčerki Lookalike, Apple

Prejšnji teden je Paltrow predlagal, da se Apple lahko trudi postati pevec / tekstopisec na ravni Taylor Swift, ko je objavila Instagramov posnetek pop zvezdice, ki je objela Apple z napisom “Happy Birthday #taylorswift”. Hvala, ker ste kot #girlboss In ker ste največji navdih Appleovih. “

Srečni rojstni dan #taylorswift Zahvaljujemo se vam, ker ste tisti #girlboss, ki ste. In ker je Apple Martins največji navdih.

Fotografija, ki jo je objavil Gwyneth Paltrow (@ gwynethpaltrow) 13. decembra 2015 ob 14:40 PST

Kljub objemom družinskih prijateljev, ki so tudi slavne osebe, Martin in Paltrow poskušata dati otrokom čim bolj normalno življenje, tako da sta Appleu in mlajšemu bratu Mojsiju v šolo LA na šolskem avtobusu, za razliko od mnogih showbizov staršev, ki imajo potomci se vozijo z avtom in voznikom. Med predstavo leta 2014 Jimmy Kimmel Live!, Paltrow je rekel: “Vzamejo avtobus in jih nato vzamem na avtobusni postaji. Lepo je.”