Pazi Maddie Ziegler ples na novo pesem poletja

To dekle ima poteze! Toda verjetno si že to vedel. Po imenu, ki je za hipnotično, elegantno spastično plesalko v Siajevem videdu “Chandelier”, Maddie Ziegler dosledno dokazuje, da ni čudno.

Na eni strani je bil premierni najstnik, ki je igral z Naomi Watts Henryjeva knjiga. In zdaj, plesna kraljica je nazaj in odlično kostumirana – v novem videu za Portugalsko. Moški. 

POVEZANE: Kaj je Sia poučevala Maddie Ziegler o modi

Maddie je danes v Instagram objavila snemanje iz videoposnetka. Nosi eklektični lewk, ki vključuje vse od naslednjega: kraljevsko-modri turban, krzno ramen in Mary Janes nad vzorčenimi nogavicami, Maddie služi madcap različico Margot Tennenbaum.

OUTLAWS je koreografiral in režiral naš neverjetni oče @brianfriedman. posnela in uredila neverjeten @directordavidj in plesala s svojimi priljubljenji @seanlew @ charlizey1 @officialjoshprice @kayceericeofficial @gabedofficial velika zahvaljujoč @danceon! povezavo v mojem bio ��❤

Objava, ki jo delijo maddie (@maddieziegler)

In bi morali videti, da se obleko premakne! V videoposnetku plesalci slinkajo okoli zapuščene stavbe, s prsti in prstom.

Toda, pošteno opozorilo: čeprav se bo pesem takoj ujela v tvojo glavo, lahko na tej strani zapletete nekaj razgaliti. Poiščite sebe: 

Knjige, načrtovani umor, simbol zelene stiske, zajec zajček … kaj lahko vse to naredi pomeni? Oh, mislim, da bomo morali samo poslušati ponovno. Pojdi naprej in zavij roko.