Pazi na 11-letno Meghan Markle boj za enakost med spoloma v prvem pojavu televizije

Tudi pri 11 letih je Meghan Markle že bil sila, s katero je treba računati. Prihodnji kraljevski film je naredil svoj prvi televizijski nastop Nick News kot srednji šoli v Los Angelesu, ki se borijo za enakost spolov.

11-letnemu in njenemu učencu je bilo naprošeno, da gledajo nekaj reklam za nalogo, in Markle je hitro ugotovila, da spodbujajo idejo, da ženske pripadajo doma in v kuhinji. “Mislim, da ni prav, da otroci odrastejo razmišljati o teh stvareh, da samo mama naredi vse,” pravi v posnetkih iz predstave, ki jih je dobila Notranja izdaja. “Mama vedno to počne, mama pa to počne.”

Young Markle je bil še posebej nadležen zaradi komercialne mila, ki je izjavila: “Ženske se borijo proti mastnim loncem in ponevom”.

“Rekel sem, počakajte minuto. Kako bi lahko kdo to rekel? “Je rekla. Prihodnji diplomant Northwestern in Suits zvezda je napisal pismo družbi Proctor & Gamble in ga prosil, naj spremenijo svoje besedilo – in to so storili!

POVEZANE: Princ Harry in Meghan Markle sta naredila prvi kraljevi videz v Nottinghamu

“Če vidite nekaj, kar vam ni všeč ali pa ga užalite na televiziji ali drugem mestu, napišite pisma in jih pošljite k pravim ljudem, in lahko resnično spremenite ne samo sebe, ampak veliko drugih ljudi” pravi.

Glejte Markleov popoln, navdihujoč intervju na vrhu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 + = 83

map