Pet kratkih dejstev o San Andreasovi zvezdi Alexandri Daddario

Odkar je v splavu naredila poplave Percy Jackson filme in postavili v našo izdajo avgusta 2013, nas je prizadela igralka Alexandra Daddario. Zdaj ponovno vdaja velike valove San Andreas, dramatična nesreča, ki prikazuje padec iz močnega potresa, ki je prizadel Kalifornijo. Daddario se ujame v akcijo kot Blake, hči Dwayne Johnson in Carla Gugino, ki se borijo, da jo reši iz kaosa. Preden preverite film (v današnjih gledališčih), spoznajte malo več o 29-letni lepoti.  

Aleksandrija Daddario
Kerry Hallihan

POVEZANE: Dwayne “The Rock” Johnson je postavil svetovni rekord za večino samozaposlenih v 3 minutah

1. Je stunt mojster

Med snemanjem San Andreas, Daddario je skočil v tiste intenzivne akcijske prizore (resno, preverite prikolico). “Včasih smo bili na gimbalu, kar je stvar, ki vas premika navzgor in navzdol,” je rekla Jimmy Kimmel. “Vendar smo tudi tedne preživeli v Avstraliji v enem od največjih rezervoarjev na svetu. Imeli smo vodo, ki smo jo ves čas poplavljali.”

2. Njena rdeča preproga slog omamljanje

Ko gre za modo, “mislim, da morate samo s svojim črevesjem”, pravi. Njena najnovejša zmaga je bila krasen ogrlica Diane Von Furstenberg s seksi razrezom na premiri L.A. San Andreas

3. Tiste nebo visoke pete? V redu je, da jih pusti doma

“Rad bi se počutil udobno, ko grem ven,” pravi. “Pet-centimetrski peti lahko izgledajo čudovito, vendar se boste morda počutili neumne poskuša hoditi v njih!” Objavila je tudi zabaven videoposnetek nedavnega stanja čevljev na Instagramu. 

Aleksandrija Daddario
Kerry Hallihan

4. Ona se usmeri na socialne medije, tako kot ostali nas

Ker lahko njeni 358.000 spremljevalci Twitter potrdijo, Daddario vedno objavlja zabave za posnetki (nazadnje je snemanje Layover s Kate Upton) in prikupna miselnost (ona je ljubitelj nogavic!). Torej, čigar krme radi sledi? “Steve Martin – vedno je bil eden mojih najljubših ljudi in on ne razočara na Twitterju.”

POVEZANE: San Andreas Star Dwayne “The Rock” Johnson On Zakaj so njegovi srednješolski sošolci izpraznili

5. Verjetno je povsod po vašem DVR

Najbolj znan po svojih velikih predstavah, se je Daddario pojavil tudi na televizijskih oddajah, kot so Pravi detektiv, Novo dekle, in Starševstvo. Naš najljubši? Njena kratek, a nepozabno doživetje Zadnji človek na Zemlji kot Phil Millerjeva sanjska deklica

POVEZANE: Pazi na prikolico HBO’s Pravi detektiv 2

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 1 =

map