Pink je noseča! Oglejte si Adorable Instagram Announcement

Tukaj je srečen presenečenje: V včeraj je pevka Pink objavila na Instagramu, da pričakuje njenega drugega otroka, družbeni mediji pa so bili popolnoma privlačni.

37-letna pevka “Just Like Fire” je poročena z nekdanjim motocrossom Careyjem Hartom od leta 2006, par pa ima petletno hčerko Willow Sage Hart. Vendar bodo trije kmalu postali štirje, saj je Pink včeraj razkril svojo impresivno punčko za otroke. Na podobe, ki jo je dala v skupno rabo, pesmica nosi tekočo belo obleko z dolgim ​​bele barve na vrhu. Zaključila je obleko s črnim klobukom, obrobno ogrlico in s kapuco.

Čeprav je njena obleka definitivno točna, je poudarek slike očitno Pink’s new baby bump, ki ga objame njena hči. Willow nosi ujemajočo se obleko v snap-u samo z roza cowgirl čevlji. Pink je podrl sliko z ustrezno besedo: “Presenečenje!”

POVEZANA: Pink’s Daughter Willow nosi čudovit Pink Motocross Uniform, tekmi očka Carey Hart

VIDEO: Chic Celebrity Maternity Fashion

 

Pink in Hart sta resnično srčkana starša – vstajajo z vsemi vrstami čudovitih božanstev z Willowom. Kmalu bodo imeli nov sveženj radosti, da se bodo pridružili njihovim dogodivščinam. Čestita paru!

Prihode kapetana Willowa

Fotografija, ki jo je objavil P! NK (@ pink)

TBT

Fotografija, ki jo je objavil P! NK (@ pink)

Torej. V. Ljubezen.

Fotografija, ki jo je objavil P! NK (@ pink)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 80 = 81

map