Poizkusili smo: paleta za eno smer je izredno presenečena

Zahvaljujoč njihovi uspešni paleti dišav, fantje One Direction zagotovo sami sebe imenujeta v lepotnem svetu, njihova prisotnost pa še naprej raste z uvedbo lastne barvne kozmetike. Vprašali smo InStyle.com pomočnika urednika Marianne Mychaskiw, da preizkusite palete za ličenje in poročali o tem, kaj je mislila.

Ko sem slišal dečke One Direction, so začeli izdelovati palete za ličenje, seveda sem bil navdušen. Seveda bi lahko dobil zadaj svoje dišave, ampak kaj so naredili res vedo o ličilu? Očitno precej malo, ker imajo tri skupine palet (out $ 30 each, amazon.com), in omejeno izdajo različico s fotografijo vašega najljubšega fant obleči spredaj (25 $ vsak, amazon.com).

Zdaj, navdušeni Direktor, nisem — seveda, mislim, da je njihova glasba tako zabavna in ne more peti (prebrati: kričati) skupaj z besedili, kadar se na radiu prikaže »What Makes You Beautiful«, vendar ne morem reči, da sem kdajkoli prebral nobene fanove fantastike One Direction ali dala ponudbo na dražbi eBay za nekaj, kar je morda ali pa sploh ne, je nekoč pripadalo Harryju Stylesu. Predstavljajte si moje presenečenje, ko je na mizi prišla ena od omejenih palet za izdajo, barve pa so bile precej elegantne. Ne igramo priljubljenih ali ničesar, ampak … odšel sem z paleto Zayn.

POVEZANE: Oglejte si najnovejšo akcijo Akcija drevesa

Na prvi pogled je bila paleta nekoliko bolj podobna začetnim kompletom za ličenje, ki sem jih kupil v dnevu pri Claireju, zato nisem pričakoval, da bodo sence, barve ustnic in eyeliner všeč tako kot jaz, srebrni bleščičasti lipgloss mi je dala rahlo povratno vrsto tistih obžalovanja vrednih poznih 90-ih let, ki sem jih skaliral. Nisem dobil priložnosti, da bi barve nohtov opravil na testnem teku, vendar sem si lahko ogledal dva pogleda, ki sta se bolj usmerila proti trendovskemu od teenybopperja. Za celovitost novinarjev sem uporabila samo orodja, ki so bila vključena v komplet – majhna čopiča za ustnice, in dvoplastna gobica senčnik, ki sem ga običajno iztisnil v korist mešalne krtače. Nadaljujte branje in si oglejte, kako so izdelki ustrezali, in če ste tako nagnjeni, kako znova ustvarite pogled na sebe.

POVEZANE: Watch One Direction in Jimmy Kimmel Vzemite Cutest Selfie bodisi

Ena Direction Makeup
Sarah Balch za InStyle.com

Prvi videz je preprosto mačje oko v paru s krepko rožnato ustnico. Preizkusite svojo roko z učinkom tako, da sledite črni gelski svinčnik, nato na koncu dodajte dramatično krilo. Uporabil sem aplikator s konico s čopičem, da očistim morebitne madeže, nato pa s krtačo za ustnice vzamem vročo roza sijaj. Če želite ustnico na čisto stran, lahko s prstom povlečete sijaj, vendar s čopičem prinesete bolj neprozorno konico, ki je bolj resnična za barvo v ponvi. Ni ljubitelj neonskega roza? Ta korak je mogoče enostavno dodati s toniranim jagodičastim odtenkom, vendar sem mislil, da bi bilo lepše, kot rdečo kremo, kar je ravno to, kar sem storil. Prst sem prerezal v ponev in mešal dotik sijaja na jabolka mojega lica.

POVEZANE: One Direction, Bono in Rita Ora Record “Ali vedo, da je božič?”

Ena Direction Makeup
Sarah Balch za InStyle.com

Jaz sem vse v pogledu na krepko oko, zato je ta dimni videz in gola ustnica precej bližje tistim, kar bi nosil v resničnem življenju — morda ne delam, ampak zagotovo za noč. Za začetek sem vzel črni svinčnik za eyeliner in ga zamenjal po vseh pokrovih kot podlago. Gel formula daje sence prostor, ki se drži, in resnično so barve pop. Čeprav kovinske sence izgledajo malo tudi ko prvič premaknete svetlečo plastjo, je učinek precej bolj subtilen. Sivo-srebrni ton sem nanizal neposredno na vrhnji podstavek, nato pa sem izrezal čipko s čokoladnim rjavim odtenkom. Z aparatom, s katero je prišla gobica, sem v zunanji kotiček črne sence, nato se vrnil nazaj v sivo barvo, da se je zmeša. Za konec sem zagnal rožo zlato-taupe barvo tik nad mojo gube, da bi razpršili barvo in zameglili vse ostre črte. Nobeno dimljeno oko ni popolno brez gola ustnice, tako kot končni dotik sem zataknil čopič za ustnice v zlate sijajne zlate in nanese plast.

POVEZANE: Fragrance One Direction ima seznam čakalnic Pred tem Tudi Hitting Stores